Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Secție COVID cu 12 paturi, la Spitalul din Câmpeni. Au fost amenajate șapte saloane dotate cu baie proprie și televizoare

Publicat

Începând de miercuri, 21 aprilie, Spitalul Orășenesc Câmpeni are secție COVID. Potrivit primarului Cristian Dan Pașca, înființarea unei astfel de secții a fost necesară având în vedere incidența crescută a cazurilor COVID în oraș și în zona Munților Apuseni. 

„Au fost amenajate 7 saloane (12 paturi) dotate cu baie proprie, inclusiv televizoare.

 

De asemenea, au fost create circuitele necesare și s-au implementat protocoalele și procedurile pentru siguranța personalului medical și a pacienților.

Îi asigurăm pe ceilalți pacienți care se tratează la Spitalul Orășenesc Câmpeni că secția COVID este bine delimitată, că sunt în siguranță și vor beneficia de cele mai bune condiții. Împreună vom trece cu bine peste această perioadă de pandemie”, a transmis primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax