Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Bloc aflat în reabilitare termică la Alba Iulia, lăsat fără acoperiș în fața ploilor. În case ”plouă cu găleata”

Publicat

Plouă cu „găleata” în apartamentele de pe strada Gheorghe Șincai, din Alba Iulia, cuprinse în programul de reabilitare termică. Oamenii spun că firma de construcție, Tobimar Construcții SRL, care se ocupă de lucrări a luat acoperișul de pe bloc și nu l-a mai pus la loc. 

Imobilul se află în plină reabilitare termică, dar chiar lucrarea care trebuia să le asigure un confort, le cauzează probleme. Situația a mai fost semnalată primăriei în această toamnă. Detalii AICI

”Nu au pus în loc de acoperiș nici măcar folie, așa cum au promis în luna august când au făcut conferință cu oamenii din acest bloc.

Când au foat întrebate persoanele de la primarie atunci, despre această problemă, ei au zis că nu o să fie posibil să plouă în apartamente, deoarece se pune folie peste tot, în loc de acoperis, ca să nu ne ude în camere, până se ridică acoperișul nou. Apa în acest moment curge peste tot în apartent, inclusiv la curent.

Am sunat la poliție locală și la 112 pentru ajutor, pentru că în apartament sunt 2 femei, care nu poate urca în pod să astupe ele acoperișul cu folie, din cauza intrării în pod, dar raspunsul lor asta a fost că nu ne pot ajuta cu absolut nimic”.

Oamenii spun că s-au trezit din cauza apei care picura în casă, de dimineață devreme.

Situația a fost adusă și la cunoștința Primăriei Alba Iulia. Viceprimarul Marius Filimon a declarat că o echipă a constructorului s-a deplasat la fața locului pentru a rezolva problema.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax