Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: „Atenţie, pericol de prăbuşire” în Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia. Se desprind bucăţi de „bordură” şi cărămizi din ziduri

Publicat

pericol de prabusire Plimbările prin Şanţurile Cetăţii Alba Carolina sunt preferate de mulţi albaiulieni şi turişti care vor să se relaxeze înconuraţi de istorie. O astfel de plimbare poate fi însă şi … periculoasă. Pe zidurile Cetăţii, în zona Pieţei Toboşarului au apărut afişe cu avertismentul „Atenţie, pericol de prăbuşire”.

Încă de la începutul acestui an, cititorii Alba24 au sesizat situaţii în care cărămizi sau bucăţi din „bordurile” de pe zidurile Cetăţii s-au desprins şi au căzut pe aleile din apropierea acestora, din fericire, nefiind cazuri de persoane rănite în urma acestor incidente.

Citeşte şi FOTO – ȘTIREA TA pe ALBA24: „Plouă” cu bucăți de „bordură” de pe zidurile din Șanțurile Cetății. „O asemenea piatră ar putea nenoroci pe cineva”

Un cititor Alba24 a sesizat că în Piaţa Toboşarului, acum, la câteva luni după incidentele cu cărămizile căzute din ziduri, au apărut afişe de atenţionare, nişte foi A4 acoperite cu folie şi prinse cu cuie, pe care scrie: „Atenţie, pericol de prăbuşire”. O soluţie mai degrabă de avarie, având în vedere situaţia şi faptul că, odată cu sezonul de vară, zona va fi din ce în ce mai aglomerată.

Şi nu este singura locaţie unde au fost astfel de sesizări. Primăria Alba Iulia anunța în februarie că au fost constatate probleme la zidul nou construit în zona parcului de joacă Regina Maria.

Citește și FOTO – ŞTIREA TA pe ALBA24: Reparații după lucrările de restaurare „bine făcute” la un zid pe latura de Vest din Cetatea Alba Carolina. Precizări de la Primărie

Dacă surprindeţi situaţii sau evenimente pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax