Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe ALBA24: Cetatea Alba Carolina după trei zile de ALBA FEST. Petele de grăsime au ”colorat” pavajul de milioane de euro din zona de Vest a fortificației

Publicat

dupa alba fest 2015_santuri pete dale După un weekend plin de distracţie, cu concerte, mici, grătare sau bere, spaţiile din Cetatea Alba Carolina au intrat în „sesiune de curăţenie”. Luni dimineaţa, angajaţii de la salubritate încercau să îndepărteze urmele lăsate pe pavajul de milioane de euro, după serviciile oferite de comercianţi şi „cheful” albaiulienilor şi turiştilor de Zilele Municipiului – Alba Fest.

Totodată, se strângea scena din Piaţa Cetăţii, punctul principal al distracţiei din weekend şi se îndepărta gardul ce a protejat piramida din zonă.

Angajaţii de la salubritate lucrau de zor, cu utilajele din dotare, pentru îndepărtarea mucurilor de ţigară şi a altor deşeuri rămase în piaţă, dar şi în şanţurile de pe Latura de Vest.

În imagini se pot vedea însă pete de grăsime, pe pavajele din cele două zone amintite, care, cel mai probabil, nu vor putea fi îndepărtate prea uşor. Spaţiile care au găzduit terasele sezoniere şi tarabele comercianţilor nu au fost „predate” tocmai în starea în care au fost oferite pentru utilizare.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Ultima zi Alba Fest 2015. Atmosferă incendiară cu Smiley, Alex Velea, Sore, Cabron, Dorian și Speak, pe scena din Piaţa Cetăţii

Vezi AICI cum a fost distracţia de sâmbătă seara.

Desigur, investiţiile din Cetate au fost făcute în beneficiul locuitorilor oraşului şi al turiştilor, care ar trebui să se bucure în voie de acestea. Totuşi, mai multă grijă pentru a şi păstra aceste spaţii într-o stare cât mai bună pentru mai mult timp ar fi poate de recomandat, având în vedere că vor mai găzdui şi alte evenimente atât în această vară, cât şi în anii următori.

Situaţia ne-a fost sesizată de un cititor Alba24, iar reporterii noştri au fost la faţa locului.

Vă prezentăm câteva fotografii în care puteţi vedea cum arată Cetatea după Alba Fest:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mihai

    luni, 08.06.2015 at 14:31

    Amendati cei ce au avut terasa in zonele acelea…amenda plus plata pt cheltuielile de curatare…

  2. jojo

    marți, 09.06.2015 at 09:35

    Dupa cate bonuri fiscale au eliberat comerciantii cu aceasta ocezie, puteau sa-i puna sa si curate mizeria lasata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax