Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ultima zi Alba Fest 2015. Atmosferă incendiară cu Smiley, Alex Velea, Sore, Cabron, Dorian și Speak, pe scena din Piaţa Cetăţii

Publicat

IMG_2104 Ultima zi de Alba Fest 2015 a oferit celor care au dorit să sărbătorească Zilele Municipiului Alba Iulia un mega concert susținut de Smiley, Alex Velea, Sore, Cabron, Dorian și Speak. Piesele cântate pe scena din Piața Cetății din Alba Iulia au energizat publicul prezent, iar miile de albaiulieni și turiști au fredonat cele mai în vogă piese ale momentului alături de artiștii preferați.

Concertul a fost deschis de Alex Velea, mai repede cu un sfert de oră faţă de programul anunţat, la ora 18.45. Smiley & Hahaha Production au pregătit un playlist cu muzică pentru toate gusturile, hit-uri mai vechi, dar și mai noi.

Seara de duminică a fost încheiată de Smiley, prezenţa sa pe scenă fiind unul dintre cele mai aşteptate momente din concertul din ultima zi de Alba Fest.

La fel ca și în seara precedentă, când Goran Bregovic şi trupa sa de muzicieni au mutat Balcanii la Alba Iulia, oferind un spectacol grandios, mii de albaiulieni și turiști s-au ”înghesuit” în Piața Cetății, printre monumente și statui, pe scările de la Sala Unirii sau oriunde au putut găsi o vedere mai bună spre scenă.

Pietonala Mihai Viteazul a devenit la fel de neîncăpătoare pentru mulțimea care parcă a ”luat cu asalt” Cetatea Alba Carolina.

YouTube video

YouTube video

Vezi AICI cum a fost distracţia de sâmbătă seara.

Vă reamintim că, din acest an, Zilele Municipiului Alba Iulia se desfăşoară sub marca Alba Fest, după succesul evenimentului de anul trecut, în formula „Alba Fest by Marius Moga”.

Zilele Municipiului Alba Iulia reprezintă unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii, în Cealaltă Capitală. Însă distracţia continuă.

Vezi CALENDARUL EVENIMENTELOR la ALBA IULIA în 2015. Spectacole şi festivaluri organizate de primărie pentru albaiulieni şi turişti

Foto: Raul KNALL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax