Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Pericole ”la tot pasul” prin Cetatea Alba Carolina. Plimbare transformată în ”vânătoare” de probleme

Publicat

O plimbare prin Cetatea Alba Carolina, alături de copil s-a transformat rapid pentru un cetățean din Alba Iulia, într-o ”vânătoare” de pericole, la care pot fi expuși cei care doresc să își petreacă timpul liber în cea mai mare cetate din România. 

Sâmbătă, cititorul Alba24 a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii, în care a evidențiat pericolele pe care le-a întâlnit la tot pasul prin Cetate, dar și în afara fortificației tip Vauban. 

Podul din apropierea parcului de joacă de la Electrica, care se află într-o stare deplorabilă de luni întregi, prezintă găuri în punte și cuie ruginite scoase la suprafață, iar ușa de acces spre Cetate este închisă cu lacătul.

pericol cetatea albacarolina

Oprirea accesului în Cetate prin ușa respectivă, a fost luată de reprezentanții primăriei ca o măsură preventivă, care au și anunțat în urmă cu trei luni că puntea și podul vor fi reparate, dar până acum acest lucru nu s-a întâmplat. 

Ba mai mult, un bărbat s-a rănit după ce a căzut cu piciorul într-o gaură din puntea podului

pericole cetatea alba carolina

În Piața Cetății, locul preferat pentru joacă de sute de copii, mai multe cabluri și ștechere, dintr-o cutie electrică, stau scoase la vedere. 

Zidul de cărămidă, de sub locul de joacă pentru copii, de lângă parcarea pentru autocarele turiștilor, din apropierea Casei de Cultura a Sindicatelor, s-a crăpat iar găurile dintre cărămizi sunt vizibile cu ochiul liber de la mare distanță. 

perciol

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 21.10.2019 at 20:32

    Astea sunt lucrurile bune facute de un primar batran si ramolit si preluate de un altul la fel de nestiutor.

  2. ioan Hategan

    marți, 22.10.2019 at 18:06

    La reabilitarea cetatatii s-a lucrat de mantuiala, cu materiale foarte proaste, achizitionate din surse dubioase.De ce nu se gaseste nici un vinovat, de catre cei care trebuie sa-i caute? Macar presa de investigatii ar trebui sa faca o ancheta a tuturor neregulilor din cetate.Poate se implica si d-l Florin Roman, cum o facea altadata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax