Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Pericole ”la tot pasul” prin Cetatea Alba Carolina. Plimbare transformată în ”vânătoare” de probleme

Publicat


O plimbare prin Cetatea Alba Carolina, alături de copil s-a transformat rapid pentru un cetățean din Alba Iulia, într-o ”vânătoare” de pericole, la care pot fi expuși cei care doresc să își petreacă timpul liber în cea mai mare cetate din România. 

Sâmbătă, cititorul Alba24 a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii, în care a evidențiat pericolele pe care le-a întâlnit la tot pasul prin Cetate, dar și în afara fortificației tip Vauban. 

Podul din apropierea parcului de joacă de la Electrica, care se află într-o stare deplorabilă de luni întregi, prezintă găuri în punte și cuie ruginite scoase la suprafață, iar ușa de acces spre Cetate este închisă cu lacătul.

pericol cetatea albacarolina

Oprirea accesului în Cetate prin ușa respectivă, a fost luată de reprezentanții primăriei ca o măsură preventivă, care au și anunțat în urmă cu trei luni că puntea și podul vor fi reparate, dar până acum acest lucru nu s-a întâmplat. 

Ba mai mult, un bărbat s-a rănit după ce a căzut cu piciorul într-o gaură din puntea podului

pericole cetatea alba carolina

În Piața Cetății, locul preferat pentru joacă de sute de copii, mai multe cabluri și ștechere, dintr-o cutie electrică, stau scoase la vedere. 

Zidul de cărămidă, de sub locul de joacă pentru copii, de lângă parcarea pentru autocarele turiștilor, din apropierea Casei de Cultura a Sindicatelor, s-a crăpat iar găurile dintre cărămizi sunt vizibile cu ochiul liber de la mare distanță. 

perciol

 

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. pilu

    luni, 21.10.2019 la 20:32

    Astea sunt lucrurile bune facute de un primar batran si ramolit si preluate de un altul la fel de nestiutor.

  2. ioan Hategan

    marți, 22.10.2019 la 18:06

    La reabilitarea cetatatii s-a lucrat de mantuiala, cu materiale foarte proaste, achizitionate din surse dubioase.De ce nu se gaseste nici un vinovat, de catre cei care trebuie sa-i caute? Macar presa de investigatii ar trebui sa faca o ancheta a tuturor neregulilor din cetate.Poate se implica si d-l Florin Roman, cum o facea altadata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE ADMITERE școlile de JANDARMI 2020. Punctajele candidaților din Alba și din țară la școlile din Fălticeni și Drăgășani

Publicat

În ianuarie a fost organizată sesiunea de admitere la cele două şcoli postliceale de jandarmerie. Peste 2.000 de candidaţi au concurat pentru cele 360 de locuri la instituțiile de învățământ MAI de la Fălticeni și Drăgășani. Durata studiilor este de un an, la cele două școli de jandarmi. Duminică a avut loc proba de verificare […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Rezultate ADMITERE la Școala Agenților Poliției de Frontieră 2020. Lista cu punctajele candidaților admiși în acest an

Publicat

Rezultatele finale ale examenului de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea au fost afișate în acest weekend. Dintre cei 935 de candidați înscriși, după probele eliminatorii au rămas în concurs 505, fiind disponibile doar 150 de locuri. Pe lista celor admiși nu sunt și candidați din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE ADMITERE MAI 2020: Candidații admiși la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri. Trei tineri din Alba, punctaj maxim

Publicat

Rezultatele sesiunii de admitere ianuarie 2020 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti au fost afișate duminică. Peste 1000 de candidați, tineri și tinere, au concurat pentru cele 300 de locuri scoase la concurs. Pe listă sunt și 14 candidați din Alba, trei dintre ei reușind performanța punctajului maxim (100 […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Alba, în perioada 20-26 ianuarie. Prognoza meteo, în principalele localități din județ

Publicat

Vremea se încălzește ușor spre finalul săptămânii viitoare, însă nu vom scăpa de ceață. Temperaturile maxime vor atinge 8 – 9 grade Celsius, în timp ce minimele vor  coborâ până la -11 … -12 grade Celsius. Doar în ultima zi a săptămânii sunt prognozate ploi și ninsori, însă, având în vedere temperaturile anunțate, este posibil […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate