Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Urmele unui urs de mari dimensiuni, descoperite în pădurea dintre Hăpria și Șeușa

Publicat

urs mare

În pădurea dintre localitățile Hăpria și Șeușa au fost descoperite de către localnici, în ultimele zile, mai multe urme care ar aparține unui urs de mari dimensiuni. 

Zvonurile că un urs ar fi prezent în zonă au apărut în Hăpria în urmă cu câteva luni, dar până acum câteva zile nu a existat nici o dovadă pentru a susține acest lucru.

urma urs 1

Prezența animalului în pădurea dintre cele două localități a fost luată în calcul de către autorități, încă din zilele în care, ursul din Pâclișa a terorizat oamenii timp de aproape trei săptămâni.

Reamintim că, în luna iulie, un urs a atacat gospodăriile din cartierul albaiulian Pâclișa. Atunci animalul a reușit să omoare o scroafă cu mai mulți purcei, iar într-o altă seară ursul a omorât un câine și a rănit un porc.

urs 2

După câteva acțiuni de localizare, ursul care a terorizat albaiulienii a fost prins și relocat în zona Oașa, spre granița cu județul Vâlcea, la aproximativ 30 de kilometri de orice așezare omenească.

Dar în timp ce ursul de la Pâclișa umbla nestingherit prin cartierul din Alba Iulia, zvonurile că și alți urși ar exista în localitățile din jurul orașului s-au înmulțit.

Spre exemplu, la Șard, în perioada respectivă, autoritățile au emis o alertă că, în pădure, o ursoaică cu doi pui ar fi fost observați de către localnici.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: NOUĂ ALERTĂ în Alba, din cauza unei ursoaice cu doi pui. Primăria Ighiu a avertizat populația să evite zona

De asemenea, în zona Schit, în marginea pădurii și în apropierea pistei de biciclete a fost văzut un alt urs. Mai mult, tot în aceeași perioadă, un urs mare a fost fotografiat și la Ampoița, chiar pe drum, între case.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax