Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Zeci de persoane, înghesuite în fața clădirii Evidenței Populației din Alba, în plină pandemie de COVID-19

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFVQ2IsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script> </p>


Zeci de persoane se află luni, 24 august, ”la coadă”, în fața sediului serviciilor de Evidența Populației, Înmatriculări-Permise și Pașapoarte din Alba Iulia, în Piața Iuliu Maniu 14 A, fără a lua în seamă distanțarea socială. Mare parte dintre cei care stau la rând nu poartă mască de protecție.

UPDATE 11.15: După ce alba24.ro a sesizat problema, un reprezentant al instituției a ieșit în fața clădirii pentru a discuta cu cetățenii.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj al Jandarmeriei Alba. Potrivit informațiilor de la fața locului, transmise de reporterul alba24.ro, în jurul orei 11.20, au început să se formeze cozi separate pentru fiecare serviciu în parte.

UPDATE 11.3o: Oamenii au început să respecte distanțarea socială.

Știrea inițială 

Un cititor alba24.ro a trimis pe adresa redacției o serie de imagini din care se poate observa cu ușurință că distanțarea socială nu este respectată de cetățeni.

Contactat de alba24.ro, prefectul de Alba Nicolae Albu, a declarat că situația nu este una nouă și problema cu nerespectarea distanțării sociale în fața instituției este prezentă încă de vineri, de când s-a reluat activitatea instituției.

Acesta a declarat ca în interiorul instituției se respectă toate normele impuse: un angajat ia temperatura celor care intră în clădire, și de asemenea se impune purtarea măștii pe tot parcursul activității.

Însă, prefectul a declarat ca problema apare în afara instituției, unde oamenii nu respectă distanțarea socială. Acesta a spus că la fața locului se afla agenți IPJ Alba, doi polițiști comunitari și reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Alba, care le reamintesc cetățenilor să respecte distanțarea socială

De asemenea, Nicolae Albu a declarat că în jurul orei 10.40, reprezentanții Jandarmeriei și ai Poliției Comunitare au început montarea de garduri despărțitoare.

Potrivit prefectului, cele mai multe persoane sunt în așteptare la Evidența Populației și doar câțiva cetățeni stau la pașapoarte sau înmatriculări auto.

Reamintim că săptămân trecută activitatea a fost suspendată trei zile la Înmatriculări și Permise, după ce au fost depistate două cazuri COVID-19, iar spațiile din sediul comun cu Evidența Populației și Pașapoarte au fost dezinfectate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. kretz

    luni, 24.08.2020 at 15:17

    ca de obicei autoritatile locale si intitutiile bugetare dau vina integral pe cetateni ignorand total faptul ca este absolut anormal, batjocoritor si umilitor sa stai la o astfel de coada – chiar si distantat social – doar pt a obţine niste acte pe care tot autoritatile ţi le impun obligatoriu. de chemarea bugetarilor din concediu n-a auzit nimeni? sau nu pot fi deranjati din cheltuirea vaucherelor de vacanta la mare in timp ce prostii pot sa astepte ore intregi in soare. daca pe prefect chiar il interesau cetatenii detasa imediat niste bugetari de la prefectura – unde oricum nu fac absolut nimic – si imediat disparea coada. asa el se mulţumeste sa constate ca de ceva zile sunt cozi mari da pe el nu-l intereseaza de ce. bine c-a trimis jandarmeria sa le dea amenzi si eventual si niste bastoane pe spinare sa invete minte ca trebuie sa respecte institutiile publice locale si bugetarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax