Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

DSP Alba: Toți angajații de la Înmatriculări-Permise, Evidența Populației și Pașapoarte din Alba Iulia, testați. Niciun caz nou

Publicat

evidenta populatiei alba

Toți angajații serviciilor de Înmatriculări-Permise, Evidența Populației și Pașapoarte, din sediul din Piața Iuliu Maniu 14 A au fost testați, după ce două persoane de la SPCRPCIV au fost depistate pozitiv COVID-19, vineri. Potrivit DSP Alba, nu a mai fost confirmat alt caz pozitiv în această locație.

Reamintim că, după depistarea celor două cazuri, a fost necesară dezinfectarea și decontaminarea spațiilor din sediul SPCRPCIV Alba, atât cele pentru angajați, cât și cele pentru public.

Vezi Înmatriculările și preschimbarea permiselor în Alba se reiau începând de joi. Când reîncepe proba practică la examenele auto

Până miercuri, sunt suspendate preschimbările de permise auto, înmatriculările și examenul teoretic pentru obținerea permisului, în Alba. Proba practică pentru carnetul de șofer nu se susține până vineri inclusiv.

Cei care vor să-și schimbe permisele ori au programări la Înmatriculări în perioada 17-19 august se pot prezenta la ghișee în zilele de joi și vineri, fără să fie necesară altă programare.

Nu este afectată însă activitatea pentru eliberarea/preschimbarea cărților de identitate și a pașapoartelor, servicii care au sediul în aceeași clădire – Piața Iuliu Maniu 14 A. Acestea vor funcționa normal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax