Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Teodor, tânărul din Bucerdea Vinoasă diagnosticat cu o boală gravă, a ajuns pentru tratament la un spital din Turcia

Publicat

Teodor, tânărul din Bucerdea Vinoasă (județul Alba) diagnosticat cu o boală gravă, a ajuns sâmbătă dimineața la Istanbul, unde urmează să fie supus unei operații. Reamintim faptul că voluntarii de pe un grup de Facebook, consătenii băiatului și prietenii familiei, printr-o mobilizare extraordinară, au reușit să adune suma record echivalentă cu 23.280 euro, bani necesari pentru tratamentul la o clinică de specialitate din Turcia. 

Inițial, suma solicitată de mama băiatului era mai mică, de aproximativ 7.500 de euro însă de fapt cheltuielile, inclusiv cele de transport și post-operatorii sunt mult mai mari dar pot fi acoperite din suma strânsă.

 

Grupul de Facebook Fapte bune din Alba a apărut ca urmare a mobilizării voluntarilor din Alba Iulia și din județ pentru un alt caz, cel al Alessiei. Prin intermediul acestui grup, oamenii buni din Alba s-au mobilizat și au reușit încă o minune: au adunat banii pentru Teodor,  diagnosticat cu tumoare a glandei pineale în ianuarie 2019.

„Plecarea din Bucerdea a fost vineri, 30 octombrie, la ora 16:30, iar sorirea la Istanbul a avut loc sâmbătă, 31 octombrie, ora locală 8:30 (7:30 ora României).

 

Transportul a fost asigurat de Crucea Roșie Română – Filiala Alba, cu o ambulanță tip B1, încadrată cu un medic, un asistent și doi ambulanțieri. Îi mulțumim domnului director Adrian Dușa pentru sprijinul acordat”, au scris pe Facebook reprezentanții grupului „Fapte bune din Alba”.

Detalii despre caz pot fi citite AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate