Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCES INTERZIS cu bicicleta, pe podul de sticlă din Cetatea Alba Carolina

Publicat

YouTube video

Accesul bicicletelor pe podul de sticlă, metal și lemn tehnic din Cetatea Alba Carolina a fost interzis. Pe doi dintre sâlpii de iluminat aflați la capetele acestuia au fost montate recent indicatoare rutiere „Accesul interzis bicicletelor”.

Podul Marii Uniri este unul dintre cele mai spectaculoase elemente din proiectul de amenajare a zonei. Acesta a fost construit din metal, sticlă și lemn tehnic, fiind armat astfel încât să susţină sutele de persoane care au stat pe el în acelaşi timp, la 1 Decembrie 2018, de Centenarul Marii Uniri.

Cu toate acestea, podul lung de 140 de metri și lat de 6 metri prezintă pe întreaga suprafață urme de frânare, vizibile pe lemnul tehnic. Cel mai probabil, pentru a evita deteriorarea prematură a materialului – o pardoseală pentru terase exterioare – WPC, reprezentanții administrației locale au decis restricționarea accesului bicicletelor. Lemnul compozit WPC prezintă deja în unele locuri ciobituri și crăpături.

Reamintim faptul că în iarnă, la scurt timp după inaugurare, suprafața podului a înghețat. Pentru siguranța trecătorilor, trecerea a fost restricționată temporar.

Vezi și FOTO: Podul Unirii A ÎNGHEȚAT! A venit poliția și l-a BLOCAT! Investiția din Alba Iulia nu a trecut proba frigului

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Un cetățean

    marți, 14.05.2019 at 20:41

    Lucru făcut la grabă și de proasta calitate, pe banii care s-au cheltuit pe podul ăsta se făcea canalizarea din cartierele orașului. Vorba aia Alba Iulia e un Smart city cu budă in grădină . Înțeleg să se investească în cetate dar străzi canalizare etc când? De 10 ani cetatea e un sac fără fund……

  2. Raul

    miercuri, 15.05.2019 at 00:53

    votati in continuare pnl fostul psd ca tot asa va fi !!!

    PeNaLu de primar no facut nimic util pt alba, o facut doar unde so putu fura sa bage in buzunar casa faca la copii case si sa le lase ceva avere….

    Adevarul ca albaiulieni se prind greu ca au fost mintiti la fiecare mandat =]]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax