Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: ACCIDENT cu ZECE persoane rănite, printre care şi români, în Ungaria. Un microbuz şi 2 maşini implicate

Publicat

Zece persoane, printre care şi opt români, au fost rănite într-un accident rutier grav petrecut duminică în Ungaria. Au fost implicate un microbuz şi un autoturism înmatriculate în România şi alt autoturism cu numere de Slovacia.

Accidentul s-a petrecut în Ungaria, pe drumul naţional 42, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, aproape de graniţa cu România. Microbuzul, care s-a răsturnat în urma impactului, circula spre Biharkeresztes (direcţia Vama Borş).

Şase dintre cei opt români răniţi în accident au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar alţi doi au fost transportaţi la un spital din zonă, fiind răniţi mai grav.

MAE a anunţat că accidentul din Ungaria se află în atenţia ministerului

„Oficiul consular (din Gyula – n.r.) a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor afectate şi starea de sănătate a acestora. Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii oficiului consular, opt cetăţeni români au fost răniţi în urma accidentului. Dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru asistenţă medicală de specialitate”, a precizat MAE.

Din primele date, potrivit presei ungare, microbuzul ar fi intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism cu numere de Slovacia, iar apoi alt autoturism, condus de un român, a intrat în cele două maşini.

Evenimentul rutier din Ungaria s-a produs la mai bine de o lună după groaznicul accident petrecut în aceeaşi ţară, în urma căruia nouă români şi-au pierdut viaţa. Atunci, un microbuz s-a izbit în plin de un camion, pe contrasens, în timp ce şoferul român făcea live pe Facebook. Toți cei nouă români aflați în microbuz au murit pe loc.

Vezi şi VIDEO (ȘOCANT): Tragedie cu 9 morți în Ungaria. Un microbuz din Mureș făcut praf. Șoferul făcea LIVE pe Facebook

surse: observator.tv, police.hu, agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax