Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO UPDATE: NORUL DE FUM și-a schimbat direcția, spre Alba Iulia. ALERTĂ NOUĂ după INCENDIUL de la Solina-Supremia!

Publicat

YouTube video

UPDATE: Norul de fum degajat ca urmare a incendiului de proporții de la fabrica Supremia – Solina și-a schimbat direcția, a transmis ISU Alba printr-un nou mesaj de alertă. Cetățenii sunt sfătuiți să rămână în casă, cu geamurile închise și să nu se expună. Mesajul este considera de gravitate extremă și de urgență imediată.

Norul de fum provocat de incendiul de la fabrica Supremia din Alba Iuia, se îndreaptă către localitățile Sebeș, Ciugud și Daia Română. 

fum

CITEȘTE ȘI: FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Fabrica Solina – Supremia ARDE din temelii! Incendiu de coșmar lângă Alba Iulia

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis următoarele indicații pentru cetățenii din zonele respective și nu numai, prin sistemul RO-Alert: ”Pentru asigurarea protecției rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor!”

Citește și VIDEO: Cum arată Supremia-Solina după incendiul devastator. Declarația prefectului de Alba despre degajările de fum

YouTube video

Potrivit DSU-IGSU în urma incendiului de sâmbătă dimineață care s-a produs cu degajări mari de fum, noprul se îndreaptă către municipiul SEbeș, comuna Ciugud și comuna Daia Română. Prin mesajul de urgență RO-ALERT, aceștia sfătuiesc cetățenii pentru protecția lor să rămână în incinte, să închidă geamurile și să nu se expună la fum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax