Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Prima intervenție a echipajului SMURD dislocat temporar la Șureanu

Publicat

YouTube video

Echipajul SMURD aflat la punctul de lucru temporar de la Șureanu a fost alertat sâmbătă, în jurul orei 14:15, pentru acordarea primului ajutor calificat unui tânăr aflat pe pârtia C1.

Citește și FOTO: Punct de lucru temporar cu ambulanță de prim ajutor SMURD, înființat de ISU Alba la Șureanu

Potrivit ISU Alba, pacientul, un tânăr de aproximativ 23 ani, a fost evacuat de pe pârtie de către un echipaj SALVAMONT cu snowmobil și un paramedic SMURD până la Punctul de Prim Ajutor unde se afla și ambulanța SMURD.

După evaluarea medicală a acestuia de către echipajele de prim ajutor s-a pus diagnosticul de suspiciune fractură membru inferior stâng, s-a procedat la imobilizarea membrului afectat și transportul la UPU Alba Iulia pentru investigații suplimentare de specialitate.

Până sâmbătă, 12 ianuarie, cel mai apropiat post SMURD era la Sebeș. Potrivit ISU Alba, o intervenție dus-întors la Șureanu dura astfel aproximativ 5-6 ore.

Foto, video: ISU Alba

Vezi și Tânăr ucis de un recidivist din Alba, într-un club din Mediaș. Agresorul, eliberat în baza recursului compensatoriu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax