Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Trafic restricționat pe DN 7 Valea Oltului, la Boița. Se circulă pe o bandă din cauza unor fisuri apărute în carosabil

Publicat

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu a informat miercuri seară că pe Valea Oltului, mai precis pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între localitățile Lazăret și Boița, traficul pe un tronson de drum a fost restricționat.

Taluzul drumului a devenit instabil, după ce au reapărut fisuri într-o zonă în care au mai fost probleme și în data de 22 ianuarie.

Vezi și Circulația rutieră pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu, ÎNCHISĂ între Cunța și Boița din cauza viscolului și ninsorii. Precizări CNAIR

Traficul a fost restricționat la o bandă și se desfășoară semaforizat ca urmare a apariției unor fisuri ale părții carosabile și pe acostamentul sensului Vâlcea – Sibiu.

Reamintim că, în urmă cu nici două săptămâni, în 22 ianuarie 2023, în aceeași zonă au apărut surpări în zona taluzului.

Acolo, constructorul Strabag din Austria are în derulare un contract de consolidare.

Lucrările propuse au o valoare maximă de 27 de milioane de lei şi o garanţie de 3 ani.

Proiectul cuprinde reparaţiile podului peste pârâul Valea Mare de lângă Boiţa și consolidarea albiei Oltului pentru stoparea fenomenului de eroziune a malului drept.

De asemenea, mai cuprinde amenajarea a 15 din cele 20 de curbe pentru viteză de 60 de kilometri la oră şi consolidarea versanţilor care prezintă blocuri de piatră instabile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax