Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Mircea Hava așteaptă ”un președinte normal, al lucrului bine făcut”

Publicat

IMG_2384 Prezența la urne, informații despre desfășurarea scrutinului, incidente electorale, EXIT-POLL  ALEGERI 2014 pe Alba24.ro în timp real, numărătoarea paralelă de la sediul partidelor din Alba.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a votat duminică, la ora 10.30, la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Acesta a spus că se așteaptă să câştige ”un președinte normal și un președinte al lucrului bine făcut”. A arătat jurnaliștilor prezenți o imagine din Stuttgart, Germania, în care încă de la orele dimineții foarte mulți români așteptau la coadă pentru a-și exercita dreptul la vot.

”Ne așteptăm la un președinte normal. La asta o să ne așteptăm și asta va fi, un președinte normal și un președinte al lucrului bine făcut, la ceea ce așteptăm toți, toți cei din Transilvania, toți cei Diaspora și foarte foarte mare parte ceilalți români din țara românească și în Moldova. Eu nu fac nici o diferență între români, românii sunt aceiași peste tot. Și în Țara Românească și în Moldova și în Diaspora și în Transilvania, alții au făcut asemenea diferențe.” a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

YouTube video

Mircea Hava a spus că nu preconizează niciun scor la alegeri, însă a subliniat faptul că ”alegem ce se va alege de noi – ori frei, ori davai”.

Citește și FOTO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Florin Roman a „bifat” prezenţa la urne. „Am votat pentru normalitate şi seriozitate”

Citește și FOTO – VIDEO|VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ioan Dîrzu, șeful PSD Alba, este convins că Victor Ponta va câştiga

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ion Dumitrel a votat la ora 8, pentru o ”altfel de politică în România”

”Aici în zonă singurul lucru la care nu am încă o unitate de măsură este participarea la vot, participare la vot care dorim cu toții să fie mult mai mare. Sper să vină mai mulți. Cu cât vor veni mai mulți, cu atât scorul va fi mai bun”, a mai declarat primarul Mircea Hava.

”Este groaznic să te scoli la ora 5.00, să te duci până la ora 5.00, trei patru ore să stai să votezi. Pentru români ar trebui să fim la fel, așa cum suntem pentru toți românii din România”, a mai spus Mircea Hava.

hava imagine vot din germania A arătat apoi o imagine din Stuttgart, Germania, în care încă de la orele dimineții se pot observa cozi mari de persoane așteptând să voteze.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax