Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Florin Roman a „bifat” prezenţa la urne. „Am votat pentru normalitate şi seriozitate”

Publicat

florin roman, sectia de vot

Prezența la urne, informații despre desfășurarea scrutinului, incidente electorale, EXIT-POLL pe Alba24.ro în timp real, numărătoarea paralelă de la sediul partidelor din Alba.

Duminică, la ora 9.00, la secţia nr.43, de la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba şi vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a pus ştampila pe buletinul de vot.

A venit singur la secţia de vot şi a plecat cu un gând optimist, că a votat „pentru a nu lăsa toată puterea în mâna partidului de stat”.

De asemenea, a făcut şi un îndemn către alegătorii care încă se mai gândesc dacă să se prezinte la vot sau nu: „Ieşiţi la vot şi fiţi eroi în turul II”.

Şi vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a fost matinal la urne. La ora 9.00, s-a prezentat la secţia de votare de la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia.

A vrut să fie sigur că votul lui este cel „pentru normalitate şi seriozitate, pentru Ardeal şi România, pentru a nu lăsa toată puterea în mâna partidului de stat”.

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Mircea Hava se așteaptă la ”un președinte normal și al lucrului bine făcut”

Citește și FOTO – VIDEO|VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ioan Dîrzu, șeful PSD Alba, este convins că Victor Ponta va câştiga

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ion Dumitrel a votat la ora 8, pentru o ”altfel de politică în România”

Pentru alegătorii care s-au gândit să nu voteze din anumite motive, Florin Roman are şi un îndemn:„Ieşiţi la vot şi fiţi eroi în turul II”.

La secţia nr.43, de la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia, şi reprezentanta Organizaţiei pentru femei ACL Alba, Rodica Andronescu şi-a exercitat dreptul la vot.

Foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax