Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO|VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ioan Dîrzu, șeful PSD Alba, este convins că Victor Ponta va câştiga

Publicat

ioan dirzu la vot

Prezența la urne, informații despre desfășurarea scrutinului, incidente electorale, EXIT-POLL pe Alba24.ro în timp real, numărătoarea paralelă de la sediul partidelor din Alba.

Duminică dimineaţa, la ora 9.30, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, împreună cu soţia lui au venit să îşi exercite dreptul la vot secţia nr.1 de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice.

Dîrzu a intrat în secţia de vot cu zâmbetul pe buze şi i-a salutat pe toţi membrii secţiei. De asemenea, a dat mâna şi cu alegătorii pe care i-a întâlnit la urnă. Întrebat la ce rezultat se aşteaptă să obţină în judeţul Alba, Ioan Dîrzu a răspuns: „Să câştigăm”.

Printre politicienii din Alba care şi-au exercitat dreptul la vot de dimineaţă, se numără şi preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu. Însoţit de soţia lui, Dîrzu a venit la secţia de vot la care este arondat, nr.1 de la Centrul de zi pentru persoane vârstnice cu gândul că „după ziua alegerilor vom fi o Românie unită”.

Citește și FOTO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Florin Roman a „bifat” prezenţa la urne. „Am votat pentru normalitate şi seriozitate”

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Mircea Hava se așteaptă la ”un președinte normal și al lucrului bine făcut”

Citește și FOTO – VIDEO | VOT pentru PREŞEDINTE, turul doi 2014 în ALBA: Ion Dumitrel a votat la ora 8, pentru o ”altfel de politică în România”

„Turul doi şi definitiv va fi o bucurie mare pentru toţi românii. Viitorul preşedinte va fi unul care va unit toţi românii, va face ca România să fie mândră şi cetăţenii la fel. Am votat cu speranţa că vom termina cu dezbinarea, vom ajunge să fim toţi românii uniţi şi am votat pentru o Românie modernă şi prosperă”, a declarat Ioan Dîrzu la ieşirea din secţia de vot.

Întrebat la ce rezultat se aşteaptă în ultimul scrutin de alegeri, de la judeţul Alba, Ioan Dîrzu a răspuns: „Să câştigăm”.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax