Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR la Alba Mall: Căsătorii de o zi și concert DJ Project & Adela Popescu

Publicat

YouTube video

Sute de oameni s-au strâns vineri seara la Alba Mall pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților la „Hearty Party”. Zeci de cupluri au apelat la serviciile lui Cupidon și au spus „Da!” la căsătoriile de o zi oficializate de cel mai simpatic ofițer de stare civilă din „Orașul Îndrăgostiților”. Începând cu ora 19.30, pe podiumul amenajat în holul centrului comercial au defilat fotomodelele de la Transilvania Fashion într-un show provocator de prezentare de lenjerie intimă Jolidon și Mondex. Seara a fost desăvârșită cu un super concert DJ Project și Adela Popescu, în aplauzele publicului încântat de piesele ultracunoscute ale artiștilor.

Citește și VALENTINE’S DAY 2015: Mesaje frumoase, romantice sau îndrăznețe de Ziua Îndrăgostiților

Timp de aproximativ o oră, pe scena Alba Mall au delifat fotomodelele de la Transilvania Models, într-un show provocator, în care au prezentat o colecție de lenjerie intimă Jolidon, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Vezi: Iubește românește de Dragobete 2019. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Pe parcursul serii, „Cupidon” a rămas cu ochii pe îndrăgostiți și i-a așteptat la un stand special amenajat unde i-a răsplătit cu Certificate de Căsătorie în schimbul unui „Da” hotărât și al unui sărut.

De Valentine’s Day, magazinele din Alba Mall au pregătit o mulțime de oferte și reduceri pentru clienți, valabile până duminică, 16 februarie.

DJ Project și Adela Popescu au oferit un super concert cu binecunoscutele lor piese ritmate, de club, în aplauzele sutelor de albaiulieni prezenți la „Hearty Party” la Alba Mall.

YouTube video

Vedeți întreaga galerie foto pe Facebook Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. daniel

    vineri, 14.02.2014 at 21:34

    cum se numea melodia ce a pus-o cand au defilat fetele ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax