Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Gimnastele de la ACS „Alexandra Pavel din Alba Iulia”, participare la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică de Junioare

Publicat

O delegație de patru gimnaste a Clubului Sportiv „Alexandra Pavel” din Alba Iulia a reprezentat orașul la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică de Junioare, unde s-au clasat pe locul 9 din 20 de participanți.

Ediția din acest an a Campionatului Național de Gimnastică Ritmică – Junioare II și III (9 – 12 ani) a avut loc în perioada 2-4 iunie la Sala Sporturilor din Constanța.

La acest Campionat Național, echipa Clubului Sportiv „Alexandra Pavel”, pregătită de tânăra antrenoare, Alexandra, a avut în componență 4 gimnaste: Andreica Maria, Barbu Iarina, Bugneru Daria și Groza Laura.

Gimnastele din Alba Iulia s-au aflat la prima participare la un Campionat Național, au reușit clasarea pe locul 9 în clasamentul general.

Citește și: Gimnastele de la ACS ”Alexandra Pavel” Alba Iulia au obținut 14 medalii la prima competiție majoră a anului

„Eforturile Alexandrei Pavel, care a renunțat, fără să stea pe gânduri, la propriul banchet de absolvire al Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” pentru a fi alături de elevele sale la cel mai dificil concurs la care au participat până acum, au fost răsplătite prin evoluții curajoase și de o bună calitate.

Mai mult decât atât trebuie să avem în vedere că toate cele 4 gimnaste au fost debutante la o competiție de asemenea anvergură: Groza Laura a participat pentru prima dată la concurs oficial, iar Bugneru Daria a reușit o clasare pe locul 6 la categoria 8 ani”, transmit reprezentanții clubului într-un comunicat de presă.

Delegația de gimnaste a ACS Alexandra Pavel – foto: ACS Alexandra Pavel

Douăzeci de cluburi sportive din orașe precum București, Iași, Cluj-Napoca, Arad sau Constanța au participat la această competiție, iar sportivele din Alba Iulia au reușit o clasare onorabilă, în jumătatea superioară a clasamentului general.

Citește și: Gimnasta Alexandra Pavel din Alba Iulia, medalie de bronz câștigată la o competiție internațională din Spania

De notat este și rezultatul Dariei Bugneru, care a reușit o clasare pe locul 6 la categoria 8 ani.

Următoarea competiție din calendarul oficial al Federației Române de Gimnastică Ritmică, Alexandra Pavel International Cup, care se va desfășura la Alba Iulia, în 22 și 24 septembrie, la Alba Iulia. Va fi o competiție deschisă tuturor categoriilor de vârstă, iar prin intermediul acesteia, Alba Iulia va găzdui pentru prima dată o competiție de gimnastică ritmică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax