Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Gimnastică acvatică pentru copii cu dizabilități, la Complexul de Servicii Socio-Medicale „Maria Beatrice” din Alba Iulia

Publicat

Deschis în urmă cu aproximativ două luni, Complexul de Servicii Socio-Medicale „Maria Beatrice” din Alba Iulia, destinat persoanelor cu dizabilități, oferă beneficiarilor săi un nou serviciu. Este vorba despre un program de gimnastică acvatică pentru copii de până la 6 ani, realizat cu ajutorul unui hidroterapeut. Acest serviciu va fi disponibil începând cu 3 iulie, ora 18.00, când va avea loc prima ședință de hidroterapie.

Centrul „Maria Beatrice” va desfășura ședințele de gimnastică acvatică într-o piscină cu apă la temperatura de 34 de grade Celsius. Hidroterapeutul centrului va desfășura ședințe de întreținere a sănătății și tratamente pentru copii cu dizabilități, până la vârsta de 6 ani. Micuții vor intra în bazin însoțiți de hidroterapeut, iar, pentru a putea urma programul medical, aceștia trebuie să prezinte fișe de analize pentru exudat faringian și examen coproparazitologic. Ședințele vor avea loc în cursul după-amiezelor, în timpul săptămânii.

Complexul de servicii socio-medicale „Maria Beatrice” are sediul pe strada Lalelelor, nr. 60, la demisolul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia. Serviciul socio-medical este amenajat pe o suprafaţă de 509 metri pătraţi, compartimentată în 10 încăperi, două holuri şi două băi dotate cu toate utilităţile.

Citiți aici mai multe despre inaugurarea Centrului și serviciile pe care le oferă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax