Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Guvernul a numit un nou subprefect de Alba, în locul lui Mureșan: un primar din Apuseni care a trecut de la PNL la PSD

Publicat

Sandu Heler a fost numit joi, prin hotărâre de Guvern, în funcția de subprefect al județului Alba. Acesta a fost ales în 2020 primar al comunei Avram Iancu, pe listele PNL.

Recent însă, acesta a trecut la PSD. Heler plecase din Partidul Social Democrat în 2006, când o jumătate dintre primarii social-democrați au plecat în masă la PD.

Citește și Primarul din Avram Iancu, Sandu Heler, a trecut la PSD. Surpriză la PNL: ”A promis că rămâne. Și-a făcut poze electorale la noi”

Sandu Heler ocupă astfel locul rămas liber în urma demisiei social democratului Corneliu Mureșan, care va candida din partea PSD la șefia Consiliului Județean Alba.

Citește și Subprefectul PSD Corneliu Mureşan a anunțat că demisionează. Vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba

Potrivit ultimei declarații de avere, Sandu Heler deține împreună cu soția o casă de locuit și spații comerciale/de producție în comuna Avram Iancu și două apartamente în Alba Iulia. De asemenea, mai deține două autoturisme, un BMW X6 și un BMW seria 3.

Sandu Heler, probleme cu ANI

În urmă cu aproape doi ani, Sandu Heler a avut probleme cu ANI, care l-a găsit în incompatibilitate pentru că ar fi semnat două documente care îl vizau chiar pe el.

Contactat atunci de reporterii alba24.ro, primarul din Avram Iancu a precizat că este vorba despre două documente: unul prin care primea sporul de 25% la salariu pentru implementarea de proiecte prin fonduri europene și altul reprezentând o autorizație de construcție a casei sale.

Primarul a mai spus că documentele la care face referire ANI sunt din 2017.

El a spus atunci că va ataca decizia, însă deocamdată nu și-a rezolvat problema.

Din cauza unei interdicții de 3 ani de a ocupa o funcție publică, el risca să nu fie validat după alegeri, în cazul în care câștiga un nou mandat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 11.04.2024 at 22:58

    Un alunecos şi ăsta. ca mai toţi oamenii de partid. Fluturaţi.

  2. Maria Seles

    miercuri, 17.04.2024 at 18:12

    Primari se schimbă de la un partid la altul,că femeile chiloți.Să sperăm că .români din Ardeal sau deșteptat.Asta se vede de la distanță că este trădător ………

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax