Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 28 martie – 3 aprilie: o săptămână plină de provocări și ispite. Cele mai încercate și cele mai norocoase zodii

Publicat

Săptămâna din finalul lunii martie, începutul lui aprilie este plină de provocări, mai ales la nivel subtil. Este recomandată multă atenție la tot felul de răutăți, gelozii, îndoieli și ispite, pentru că este vremea lor. Nu neapărat foarte periculoase, dar nici de trecut cu vederea.

Vibrații joase, mecanisme care se schimbă și portaluri negative sunt câteva dintre lucrurile pe care le vom observa în aceste zile. Dacă ai o extrasensibilitate aparte, atunci este foarte probabil că știi exact la ce mă refer și totodată vei ști și cum să te protejezi și de toate acestea.

Vezi și HOROSCOP 2022: Previziunile anului, pentru fiecare zodie în parte. Ce spun astrele despre relații, sănătate, profesie și bani

Este recomandat tuturor să își utilizeze pietrele semiprețioase în aceste vremuri și mai ales în această săptămână. Turmalina, Ametistul, Carneolul și Jaspul ar trebui să nu vă lipsească din casă și nici din geantă la moment.

Pentru unele zodii se va mai observa un plus de foc dezordonat, haotic. Acest lucru poate dezechilibra nativii zodiilor de foc, în primul rând, sau pe cei cu Ascendentul în zodii de foc.

Vezi și HOROSCOP APRILIE 2022: Luna nouă își pune amprenta pe toate zodiile. Astrologul Maria Sârbu, previziuni pentru toți nativii

Nu lăsați lucrurile fără echilibru și încercați să echilibrați energiile, dar și mecanismele, tocmai pentru a nu avea o aură în dezechilibre sau alte genuri de probleme sau blocaje. Mai multă atenție la impulsurile electromagnetice și la chimia în organism.

Sănătatea zodiilor în această săptămână poate fi sensibilizată din cauza impulsivității sau agresivității, agitației sau ambalării. Atenție la durerile de cap, la migrene, la trauma, dar și la tumorile la nivelul capului, pentru cei care ați suferit în trecut de astfel de probleme.

Iubirea în această săptămână are și ea energiile ei. Țineți-vă departe de înșelare, tachinare și trișare. Tocmai că este o perioadă de ispite.

Vezi și HOROSCOP 11-17 Aprilie. Cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie: Un pas înainte, unul înapoi!

Cele mai favorizate zodii sunt în continuare: Racii, Fecioarele, Capricornii și curând vor trece de partea lor, în aceeași barcă, Peștii.

În rândul celor încercați rămân Leii, Balanțele, Scorpionii, Vărsătorii, Berbecii și curând se vor adăuga și Gemenii.

Evenimentul major al săptămânii este luna nouă din 1 Aprilie. Ea va întări pentru cei slăbiți energia benefică, iar pentru cei agitați va aduce neplăceri prin acel foc haotic.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Berbec

O săptămână interesantă, dar și grea. Este momentul tău, să te întărești și să ieși din haosul nervozității, epuizării. Dă-ți mai multă atenție propriilor nevoi și mai multă iubire de sine.

Luna nouă subliniază că este foarte mult de lucru la tine și că poți să ai mai multe probleme dacă nu își vei da un restart. Ai un nou drum, ai alte energii și ești cel care trebuie să te mobilizezi. Noi proiecte și un nou, o nouă, TU! Învață să te vindeci miraculos, ai cu ce!

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Taur

O săptămână de preocupări pentru sănătate, dar și pentru carieră. Ai lecții de personalitate luni, iar în weekend ai nevoie de multă poftă de viață și echilibru în mecanismele interioare.

O situație de criză de identitate ar putea fi posibilă pentru mare parte dintre nativi. Luna nouă îți subliniază suferințele la nivel profund și, în consecință, sănătatea din punct de vedere al focului haotic, impulsurilor electrice și poți avea migrene sau stări de angoase.

Dacă ai deja unele probleme cu imunitatea, mare atenție după 1 aprilie, plus minus 1 zi!

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Gemeni

O săptămână încă benefică pentru tine, profită de acest moment, pentru că nu departe de aici vei intra și tu într-o perioadă de criză identitară. Lunea Neagră este în zodia ta și se pregătește să te lase în pace pentru următorii 9 ani, însă mai este un pic până acolo. Ea va lăsa locul altor stresuri și situații, ce-i drept!

Oricum, bucură-te până pe 11 aprilie de ceea ce energiile benefice ale acestei perioade te vor alimenta. Luna nouă va face apel la dorințele tale și ai nevoie de concentrare și determinare, focus pe toate prioritățile și dorințele tale.

Dacă nu ai făcut încă lista de obiective și idealuri, atunci fii demn de acest obicei din 31 Martie încolo. Acțiune multă în preajma ta și multă agitație vei avea și tu, pe teme creative și pe spartul unor blocaje, mai ales.

 

YouTube video

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Rac

O săptămână favorabilă, benefică și generoasă, dar și cu mari lecții de personalitate pentru tine. Ai de făcut mulți pași profesionali și practic energiile acestei perioade te propulsează și te ambiționează în acest sens. Emoțiile își pierd valoarea pe moment.

Mai multă valoare va câștiga nevoia de acțiune și dorința de a atinge niveluri importante. Luna nouă te scoate la tabla, ai examene de dat în sfera carierei sau trebuie să demonstrezi că poți da dovadă de mai multă forță, determinare.

Fii pus pe treabă și organizat mai ales! Munca innobilează, acesta va fi motto-ul tău după 28 Martie. În plus, ai putea trăi intens o poveste de mare atracție fizică.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Leu

O săptămână cu mult foc haotic și pentru tine dar și cu tot felul de încercări. Impulsurile tale, sistemul tău, electric, determinarea și forța ta, sunt incitate și puse la îndoială de diverse lecții și energii mai puțin pozitive. Așa cum repet de mulți ani, este vremea rezultatelor pentru voi.

Iar miza este la moment forța de supraviețuire. Nu visa prea sus în această perioadă, păstrează-ți idealurile și noblețea, împreună cu multă răbdare și înțelepciune. Ai tot felul de dușmanii și atacuri de la prieteni, de la serviciu, de la tot felul de experiențe neasimilate, astfel că tot ceea ce va fi important, este, să te ridici în picioare, indiferent de câte umilințe vei primi de la ceilalți.

Luna nouă vrea de la tine să îți calibrezi focul interior și să te re-împrietenești cu echilibrul, efortul și dorința de a reuși. Chiar dacă reușita la moment înseamnă conservare sau supraviețuire. Lecțiile de personalitate vor să cobori cu picioarele pe pământ și să vezi realitatea de la acest moment din viața ta!

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Fecioară

O săptămână interesantă cu multă agitație și stres. Ești protejat în fața unor energii turbulențe de moment, însă atenție la viața ta pe un nivel mai profund, la instinctele tale, la forul tău interior.

Ai multe de rezolvat în cuplu, posibile certuri, poftă de ceartă și multele critici de care trebuie să înveți să scapi. Fii mai cald, mai empatic, mai puțin exigent, mai uman. Luna nouă îți va aduce o lecție personală dinspre conștiința ta. Sau poate fi o suferință a spiritului tău, pe care o vei conștientiza.

Fii blând, bun și atenție la sănătate. Mai ales, dacă te știi cu migrene sau cu probleme de tensiune, vertijuri, lipsa de calciu sau anemii. E vremea luptelor câștigate pentru tine, dar și pentru familia ta de suflete.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Balanță

O săptămână de foc haotic și pentru tine și multe de rezolvat la nivel relațional. Trebuie să fii atent la tot felul de inițiative de cuplu și la proiecte în doi pe care să le lansezi cu forță.

Viața ta nu este în cel mai vesel moment al ei, dar bucuriile pe care prietenii ți le pot face vor avea un gust plăcut la acest moment greoi. Serviciul are și el cerințele lui și trebuie să te grăbești cu finalizarea unor responsabilități.

Luna nouă va fi benefică celor singuri. Iar celor care sunt în cuplu, atenție la persoana iubită care poate avea probleme și în consecință, nevoie de voi și de puterea voastră de a o motiva.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Scorpion

O săptămână benefică și un weekend greoi. Cei dragi îți fac bucurii, iar tu pare că nici nu îi iei în seamă. Posibil că ești mai fragil la moment, însă ai nevoie de atenția și de iubirea lor.

Lasă-ți inima sau mintea să vagabondeze pe valuri de dragoste și profită de momentele frumoase. Atenție însă la pasiuni toxice și la prietenii vicioși, mai ales dacă ei te încurajează în dramele sau în panicile tale.

Luna nouă vine cu proiecte noi și inspirație, poftă și determinare la serviciu dar și cu neplăceri de sănătate: psihică sau fizică. Atenție și tu la focul haotic ce își face de cap agitând foarte multe dintre instinctele tale.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Săgetător

O săptămână vindecare traume și de păstrarea instinctului de conservare și pentru tine. Atenție și tu la focul haotic al acestei perioade, mai ales dacă ai și un ascendent în zodie de foc. Ai nevoie de echilibru electromagnetic și vreo 4 probleme de rezolvat, tu cu tine!

Dragostea îți face cu ochiul și declarații frumoase poți primi și face în 28-29 Martie. Lecțiile de personalitate au și ele loc în acest moment și ele vor să te apropii de ai tăi, de cei dragi, din familie sau din afara ei.

Luna nouă pune prietenii pe primul loc și vrea să fii mai creativ, mai puternic, mai atent la suflet și la ce dorește el să faci. Simțurile sunt în extaz dar și extrasensibilizate. În plus, atenție la munca în weekend!

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Capricorn

O săptămână care te vrea mult mai cartezian și mai prezent, flexibil, dinamic. Banii sunt ok și nu își ridică probleme – mai ales dacă ascendentul tău nu este potrivnic – ei te ambiționează spre plăceri mai mult. Nu ar strica să faci o imprudență, două-trei, să investești la moment.

Luna nouă vine însă cu lecții de personalitate serioase și fie te sensibilizează față de cei dragi, fie îți ridică problema unei persoane la care ții. Sănătatea cuiva drag sau mai ales a unui părinte, ar putea să te destabilizeze în zilele ce urmează.

Mai mult, se pare că nici prietenii nu sunt într-o perioadă prea minunată. Toate astea își dau putere și nu te lași tu demoralizat așa ușor.

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Vărsător

O săptămână de contracarare a unor probleme. Atâta timp cât egoul își ia lecțiile pe care i le vei da, poți spune că ai chiar o săptămână minunată. Dacă nu, atunci la orgoliul care își va arăta consecințele asupra personalității tale.

Weekendul poate însă să îți fie frate vitreg și s te demoralizeze prin tot felul de răutăți în casă sau în familie. Recomand o curățare a energiei casei.

Luna nouă vine cu idei și dezvoltare la nivel intelectual, creativ sau chiar în tranzacțiile, negocierile și examenele tale. Mult focus pe găsirea unor răspunsuri care ”te vor unge pe suflet”!

Horoscop 28 martie – 3 aprilie: Pești

O săptămână încă greoaie, dar cu promisiuni pentru un viitor apropiat favorabil. Sănătatea ta pare că își găsește răspunsuri pozitive. Iar karma te vrea mai îndrăzneț și mai idealist în plan profesional.

Trebuie să ieși din rolul salvatorului și să îți acorzi o mai mare stimă de sine și prețuire, iubire de sine, încă! Luna nouă te vrea și ea, mai bogat, mai nobil și într-o viață mai bună.

Vindecă-ți traumele care nu te lăsa să câștigi mai mult și fii plin de determinare pe noi proiecte ce vor apărea în următoarele două săptămâni.

Horoscopul săptămânii Transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sârbu

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax