Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

HOȚ prins a DOUA OARĂ în flagrant. Bărbatul din Turda care a vrut să fure dintr-un magazin din Alba Iulia, REȚINUT după ce a spart geamul unei alimentare

Publicat

hot turda Bărbatul de 33 de ani din Turda care a spart geamul unui magazin de articole sportive din Alba Iulia, la sfârșitul lunii ianuarie, dar a fost oprit de agenții de pază, a fost prins din nou în flagrant, de data aceasta de polițiștii de ordine publică, după ce a spart geamul unei alimentare și a vrut să fure țigări și băutură. Anton P.D. a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia l-au prins în flagrant pe un bărbat din Turda în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un magazin situat pe B-dul Revoluției.

În urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean reclama faptul că a auzit zgomot la parterul blocului în care locuieşte, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-au deplasat la faţa locului şi au observat că geamul ușii de acces în magazinul alimentar era spart.

Într-o încăpere alăturată, aparţinând magazinului, a fost depistat P.D.A., de 33 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj. Asupra sa au fost găsite mai multe pachete de țigări și sticle cu băutură, bunuri în valoare de circa 1.300 de lei.

Față de P.D.A., care este cercetat sub control judiciar şi în alt dosar prind fapte de furt din societăţi comerciale, comise în ianuarie 2015, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Omul a furat, în ianuarie, băuturi alcoolice în valoare de 200 de lei dintr-un magazin alimentar, iar în noaptea de marţi spre miercuri a încercat să fure dintr-un alt magazin, de articole sportive, din Alba Iulia.

Citește și HOŢUL de la magazinul de articole sportive din Alba Iulia, cercetat sub control judiciar. A furat şi băuturi alcoolice dintr-o alimentară

În acest din urmă caz, nu a mai reuşit să sustragă bunuri, pentru că s-a declanşat alarma magazinului, iar la scurt timp au venit agenţii firmei de pază.

Citește și FOTO: SPARGERE ratată la un magazin de articole sportive din Alba Iulia. Hoţul, prins de agenţii de pază

Bărbatul este cercetat pentru furt, şi tentativă la furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax