Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IDEI de cadouri de Ziua Îndrăgostiților / DRAGOBETE. Surprinde-ți persoana iubită cu cele mai originale cadouri

Publicat

Suntem în luna februarie, luna iubirii, prilej cu care puteţi să-i surprindeţi pe cei dragi cu cadouri şi atenţii prin care să le demonstraţi afecţiunea. Indiferent că este un moment special, că sunteţi în prima parte a relaţiei sau aveţi ani buni petrecuţi împreună, cadoul ar trebui să fie o surpriză plăcută şi potrivită persoanei căreia i se adresează.

Astfel că, în funcţie de buget şi preferinţe, „vânătoarea” de cadouri poate fi, în unele cazuri, o adevărată provocare.

VEZI:  MESAJE de Ziua Îndrăgostiților, romantice, frumoase și haioase pe care să le transmiți iubitei sau iubitului

Vă propunem o listă cu sugestii de cadouri, ţinând cont şi de originalitatea pe care vreţi să o puneţi în practică.

Iată propunerile noastre de cadouri pentru 14 februarie, pentru ca în  Ziua Îndrăgostiților să fie momente cu totul şi cu totul speciale:

Bilete la un concert, spectacol de teatru sau film – Ziua Îndrăgostiţilor nu înseamnă doar cadouri cu dedicaţie, ci şi momente speciale alături de persoana iubită. Mai exact, poţi merge alături de jumătatea voastră diferite evenimente, unde veţi putea petrece amândoi momente unice.

Pahare de vin care să plutească în piscină. Ca să vă lăsaţi duşi de val la propriu şi la figurat.

Pernuțe: inimioare de toate culorile, pernuțe în formă de animăluțe, pernuțe cu desene animate, pernuțe personalizate.

Vezi și Iubește românește de Dragobete 2021. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Un tricou care aminteşte de cele mai importante lucruri în viaţă. O colecție mare de peste 4000 de modele de Tricouri bărbați sau tricouri femei de firmă la prețuri foarte bune găsiți online pe magazinul FashionSport.ro

Un set de instrumente pentru masarea scalpului. Bun atât pentru momentele în care sunteţi împreună, cât şi pentru cele în care staţi despărţiţi.

Bijuterie sau parfum – Atât pentru doamne, cât şi pentru domni, bijuteriile sau parfumurile sunt cele mai reuşite cadouri. Chiar dacă acestea se pot oferi şi în timpul anului, modul de prezentare poate fi unul special şi care să surprindă.

O mască pentru dormit care vorbeşte de la sine. Pentru diminețile în care unul dintre voi trebuie să se trezească mai devreme decât celălalt.

Un set de prosoape pentru baie cu dedicaţie. E timpul să te opreşti din a-i dărui fotografii neinteresante cu tine de pus pe birou. Pentru el poți găsi chiar și prosoape de baie cu echipa de fotbal favorită.

Un toaster Selfie cu chipul partenerului. Ca să vă priviţi în ochi şi când luaţi micul dejun separat.

VEZI:  MESAJE de Ziua Îndrăgostiţilor. Sentimente și declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

 Lenjerie intimă sport sau sexy – Dacă aveţi de gând să rămâneţi acasă sau dacă veţi merge cu partenerul într-o scurtă vacanţă la munte, acest cadou este alegerea ideală în aceste situaţii. În tot acest timp vă veţi bucura pe deplin de partenerul vostru şi cu ajutorul cadoului veţi putea experimenta cele mai neobişnuite fantezii. Tot la acest cadou nu trebuie uitată şi sticla de şampanie sau de vin, cutia de bomboane sau căpşunile.
 
 
Idei de cadouri pentru bărbați

Abonament la sala de fitness. Ştii că iubitului tău îi place să se menţină în formă, dar nu prea are posibilitatea în acest moment? Ei bine, ia iniţiativa şi cumpără-i un abonament la sala de fitness. Dacă este genul competitiv, atunci poţi lua două, unul pentru tine şi unul pentru el, astfel puteţi face sport împreună.

Boxeri cu desene animate sau inimioare – ce poate fi mai reprezentativ pentru Ziua Îndrăgostiților decât o mulțime de inimioare roșii? E cu atât mai intim cu cât acest imprimeu se regăsește pe o pereche de boxeri. Un cadou simbolic, amuzant și neașteptat, e perfect!Dacă iubitul tău apreciază cadourile simple, dar haioase, investeşte într-o pereche de şosete colorate sau într-o pereche de butoni bijuterie.

Trofeu ,,Cel mai bun iubit din lume” – Profită de ziua indragostiților ca să-i reamintești cât de fericită te face și cât de mult îl iubești pentru asta! Trofeele în stilul ,,Oscar” se găsesc pe la centrele de imprimare (personalizare), dar poți comanda unul și de pe internet. Nu uita să precizezi că vrei să scrie pe piedestal ,,Cel mai bun iubit din lume”!

După cum bine știți, bărbații adoră cadourile utile, așadar noi vă recomandăm un aparat de ras, un parfum sau chiar un balsam hidratant pentru față și barbă. Sau chiar niște haine sport.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE 2021: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

O cină romantică: invită-l în oraș, la restaurantul vostru preferat și petreceți împreună Ziua Îndrăgostiților într-o atmosferă de filme siropoase! Nu uitați să vă dați ,,Check-In” pe Facebook și să puneți poze cu mâncarea pe Instagram!

Clopoțeii iubirii – acest tip de cadou a devenit popular în urmă cu doi ani, când tot mai mulți comercianți au adus și în România cadourile tipice ale iubirii din Statele Unite. Clopoțeii iubirii sunt de diferite forme și mărimi și pot fi inscripţionaţi cu diferite mesaje (Ring for Love, Ring for Kiss, Ring for Sex, Ring for Wine).

Idei de cadouri pentru femei

Pe lângă flori, o carte erotică poate fi de asemenea un cadou frumos, de Ziua Îndrăgostiţilor. Îţi recomandăm volumul “Ticălosul seducător”, de Christina Lauren.

De asemenea, un set de pensule de machiaj, poate fi cadoul perfect pentru o iubitoare de cosmetice.

Cadou dulce, îi puteți oferi partenerei un moment dulce. Acest cadou poate să fie o ciocolată, o cutie de bomboane sau o prăjitură care să conţină în interiorul ambalajului o bucată de hartie cu o declaraţie de dragoste sau chiar un inel de logodnă

Adu un bucătar acasă şi lasă-l să gătească pentru iubita ta – numai aşa se  poate simţi măcar o dată într-un an cu adevarat răsfăţată.

Oferă-i în dar un weekend întreg la spa sau un masaj de relaxare în doi.

O ultimă idee care să te inspire este valabilă numai dacă cea căreia i-ai dăruit inima iubeşte mult florile. Dacă da, nu mai sta pe gânduri şi cumpără cât de multe flori poţi, aşează-le în vaze şi pune-le peste tot în camera ei, înainte să se trezească.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax