Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

În vizită la DNA: Viceprimarii municipiului Alba Iulia, învinuiţi în „Dosarul finanţărilor ilegale” de la FC Unirea

Publicat

Sediul DNA Alba Iulia a fost vizitat, joi, de viceprimarii municipiului Alba Iulia, Paul Voicu şi Ioan Bogăţan, veniţi să dea lămuriri în Dosarul finanţărilor ilegale de la Fotbal Club Unirea Alba Iulia. Cei doi au fost invitaţi de către procurori la audieri, având calitatea de învinuiţi în această cauză.

Paul Voicu şi Ioan Bogăţan sunt învinuiţi de procurori în dosarul Fotbal Club Unirea deoarece, în calitatea lor de consilieri locali, ar fi votat acele proiecte de hotărâre privind alocarea unor finanţări către clubul sportiv. Alături de cei doi viceprimari, s-au prezentat pe rând la DNA sau urmează să facă astfel de vizite, şi restul consilierilor locali ai municipiului Alba Iulia. Până la această dată, nu se cunosc detalii vizavi de ancheta procurorilor şi ce anume încearcă oamenii legii să afle de la consilieri. Tot ce se ştie este că o parte dintre aceştia sunt învinuiţi, iar alţi consilieri au doar calitatea de martori în dosar.

Află de aici mai multe despre dosarul care este instrumentat de DNA

Aici poti citi ce a descoperit DIICOT referitor la rambursările de TVA de la FC Unirea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. el conquistador

    joi, 09.02.2012 at 16:44

    la Bogatan ma asteptam sa ajunga in situatia asta….iar Paul Voicu, un ***** ****** nu este nici el suprinzator in aceasta situatie. Sa vedem cind se va ajunge si la „foca”..pardon..la rechinii adevarati.
    Pina la urma Dumnezeu face dreptate..prea multa bataie de joc a fost in orasul asta, prea multi bugetari sint putred de bogati.

  2. hook

    joi, 09.02.2012 at 19:44

    TIC TAC! TIC TAC!…..NU MAI E MULT SI VOR TINE SEDINTELE DE CONSILIU LA AIUD!!1 SPERAM!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax