Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Încă șase cazuri de coronavirus la Ocna Mureș. Persoanele infectate se află în izolare de 12 zile

Publicat

Încă șase cazuri de coronavirus au fost confirmate, marți,  14 aprilie, la Ocna Mureș, potrivit primarului Silviu Vințeler.

Cele șase persoane se afla deja în izolare de 12 zile, deoarece fac parte din familia bărbatului din Ocna Mureș care a decedat din cauza virusului.

În total, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, în Ocna Mureș se ridică, momentan la 11 cazuri.

De asemenea, tot marți, și la Aiud au fost confirmate 11 persoane infectate cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: OPT cazuri noi de coronavirus confirmate în Alba, până în 14 aprilie. Bilanțul pe județ: 118 persoane infectate și 4 decese

Precizările primăriei Ocna Mureș:

” În data de 14 aprilie 2020 în orașul Ocna Mureș situația este următoarea: numărul persoanelor aflate acum în izolare la domiciliu este de 52, iar 3 șoferi de TIR se află în autoizolare. Numărul persoanelor confirmate pozitiv a crescut la 10, la care se adaugă persoana decedată în data de 08.04.2020. Astfel, de la începutul pandemiei avem în oraș un total de 11 persoane confirmate.

Cele 6 noi cazuri au fost depistate cu ajutorul celor 14 teste efectuate persoanelor care se aflau deja în izolare, ca fiind contacte directe ori membri de familie ai persoanelor infectate până în data de 12 aprilie. Testele continuă pentru persoanele cu risc (membri ai familiei persoanelor confirmate, contacte directe etc).

Din cele 10 persoane confirmate în prezent, trei sunt internate iar restul sunt izolate la domiciliu.
Majoritatea persoanelor confirmate pozitiv sunt afebrile, asimptomatice și cu stare generală bună.

Referitor la măsurile luate, vă informăm că spațiile utilizate de persoanele depistate pozitiv în ultima perioadă au fost dezinfectate iar familiile persoanelor infectate și contactele directe ale acestora sunt în izolare.

Vă asigurăm că au fost luate absolut toate măsurile, atât cele obligatorii cât și cele recomandate, pentru a fi împiedicată infectarea cu coronavirus în comunitate” au transmis reprezentații primăriei pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax