Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incendiul de la sala de sport ”1 Mai” din Alba Iulia. Poliția a reținut 3 oameni ai străzii, procurorii au dispus control judiciar

Publicat

Cele trei persoane suspecte că ar fi incendiat fosta sală de sport ”1 Mai” din Alba Iulia au fost reținute de polițiști. Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus control judiciar în cazul lor. Cei trei sunt cercetați pentru distrugere din culpă.

Potrivit IPJ Alba, în 10 noiembrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 3 bărbați, de 54, 43 și 28 de ani, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

În noaptea de 9/10 noiembrie 2023, ar fi făcut un foc, pentru a se încălzi, în apropierea unei clădiri dezafectate situată pe strada Frederic Mistral din Alba Iulia, iar focul s-a extins la imobil, care a fost distrus, în întregime.

Vezi și VIDEO: Trei oameni ai străzii din Alba Iulia au distrus prin incendiere sala de sport ”Marius Vizer”. Cum au pornit focul

În urma incendiului, un autoturism parcat în apropiere ar fi fost avariat de bucăți dintr-un zid, care s-ar fi prăbușit.

Sâmbătă, 11 noiembrie, cei trei reținuți au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de aceștia, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Reamintim că în noaptea de joi spre vineri, timp de cinci ore, 26 de pompieri, polițiști și polițiști locali s-au luptat cu flăcările pentru a preveni un dezastru: propagarea unui incendiu puternic la clădirea Tribunalului Alba.

Citește și VIDEO INCENDIU violent la Alba Iulia: Sala de sport 1 Mai din centrul orașului a ars complet. Pompierii au protejat Tribunalul

Clădirea fostei săli de sport, aflată în imediata apropiere a sediului instanței, a fost distrusă în totalitate și o parte a zidului s-a prăbușit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 12.11.2023 at 18:10

    Asta seamănă cu, prinde orbul, scoate-i ochii. Ăştia au o groază de amenzi, ce că mai stau în control judiciar. Nu ai ce să recuperezi de la ei. Aşa că închideţi dosarul şi demolarea cât mai rapidă, că poate de undeva de sus se primeşte un telefon şi uite aşa mai apare un bloc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax