Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare cu suspendare pentru șoferul responsabil de moartea tinerilor Dragoș Moisin și Alexandru Pinter, în accidentul din Lancrăm

Publicat

Italianul responsabil de moartea a doi tineri din Alba Iulia, în urma accidentului de motocicletă pe DN1, în localitatea Lancrăm a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pentru ucidere din culpă.

Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Sebeş, iar Franco Guerini va trebui să achite despăgubiri civile şi materiale de aproape 200.000 de euro. Parte responsabilă civilmente în acest dosar este firma „Pomponio” SA, la care italianul era angajat. „Condamnă inculpatul la pedeapsa închisorii de 1 an şi 4 luni cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei. Admite în parte acţiunea civilă. Obligă inculpatul şi partea responsabilă civilmente să plătească câte 30.000 euro fiecărei părţi civile şi 18.879,91 lei daune materiale părţilor civile Moisin Mihai şi Moisin Laura şi 25.431,79 lei părţilor civile Pinter Ieno şi Pinter Adriana“, se arată în minuta instanţei.

Reamintim că, în data de 21 martie, la intrarea în localitatea Lancrăm, doi tineri – Dragoş Moisin şi Alexandru Pinter – aflaţi pe o motocicletă au murit, în urma unui impact violent cu un Opel. În comunicatul IPJ Alba de la data respectivă, se arăta că: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, s-a stabilit că Franco Guerini, de 57 ani, domiciliat în Italia, în timp ce a condus un autoturism, proprietatea unei societăţi comerciale din judeţul Alba, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu motociclu care circula din sens opus şi pe care se aflau doi tineri, de 20 ani şi respectiv 19 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Alba Iulia. Ca urmare a accidentului, cei doi tineri aflaţi pe motociclu au decedat, iar conducătorul auto Franco Guerini a suferit leziuni corporale uşoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sicoe

    vineri, 13.01.2012 at 15:09

    unde esti tu tepes ?..italienii astia nu suporta numai pedepse cu suspendare!…parca e justitia lui berlusconii!…Rusine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax