Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ÎNCHISOARE cu SUSPENDARE pentru un tânăr din Alba Iulia care a încercat să violeze o minoră pe o stradă din oraș

Publicat

Închisoare cu suspendare, asta au decis magistrații Judecătoriei Alba Iulia, în cazul unui tânăr de 18 ani care a încercat să violeze în plină iarnă, o minoră de 14 ani, pe o stradă din oraș.

În primă fază, pe durata anchetei și procesului de judecată, judecătorii au decis ca tânărul să stea în arest la domiciliu, dar acesta nu a respectat măsura (de două ori a ieșit din casă) și abia atunci au admis cererea de arestare preventivă pe care procurorii au formulat-o încă de când tânărul a fost reținut. 

Mai exact, judecătorii l-au condamnat pe Rareș Ș. T. la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de viol. De asemenea, acesta a fost obligat la 80 de ore de muncă în folosul comunității, ore pe care le va executa în cadrul Primăriei Alba Iulia sau la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. 

Pentru trauma pe care i-a cauzat-o minorei de 14 ani, a fost obligat la plata a 6.000 de lei cu titlul de daune morale.

După ce a comis fapta, în data de 20 decembrie 2020, acesta a fost prins de polițiști 3 zile mai târziu, pe 23 decembrie. Însă ce a fost prins, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au cerut arestarea preventivă a acestuia, dar judecătorii au respins cerere și l-au lăsat liber.

CITEȘTE ȘI: Cum a încercat un tânăr din Alba Iulia să violeze o minoră, pe o stradă din oraș. Trimis în judecată, în arest la domiciliu

Abia în apel, magistrații Tribunalului Alba au dispus arestarea la domiciliu.

Însă, tânărul nu a respectat măsura arestării la domiciliu. Mai exact, în data de 15 și 16 martie 2021 acesta a părăsit domiciliul la care era arestat. Drept urmare, procurorii au cerut arestarea preventivă, fapt care s-a și petrecut.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care un tânăr din Alba Iulia cercetat pentru tentativă de viol a fost arestat preventiv

La cea mai recentă verificare a măsurii preventive, din data de 13 aprilie, arestarea preventivă a fost menținută, tânărul fiind încarcerat la Penitenciarul Spital București Jilava.

Ce s-a întâmplat

”În data de 20.12.2020, în jurul orei 20:30, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Alba Iulia, inculpatul a încercat să întrețină un raport sexual prin constrângere cu persoana vătămată minoră în vârstă de 14 ani, însă nu a reuşit decât să o imobilizeze pe sol şi să o sărute deoarece activitatea infracțională a încetat în momentul în care pe trotuarul din apropiere a apărut un martor”, au precizat procurorii pentru alba24.ro, la momentul trimiterii în judecată a tânărului.

Decizia magistraților Judecătoriei Alba Iulia din data de 27 mai 2021 nu este definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax