Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inculpaţi condamnaţi în Dosarele „Singer” şi „Prostituate pentru VIP-uri”, prinşi de poliţiştii din Alba. Au fost transportaţi la penitenciar

Publicat

catuse

Doi bărbaţi din Alba, condamnaţi de instanţe în două dintre cele  mai cunoscute dosare din această perioadă – cel de înşelăciune prin metoda „Singer” şi cel de şantaj „Prostituate pentru VIP-uri” au fost prinşi de polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații criminale al IPJ Alba. Este vorba despre Robert Nistor (33 de ani) din Alba Iulia şi Antoniu Gabriel Bakai (36 de ani), din Mihalţ. Ambii au fost duși la penitenciarul din Aiud pentru executarea pedepselor.

Potrivit IPJ Alba, Robert Nistor era urmărit naţional din data de 15.12.2011 şi internaţional din 13.01.2012. Acesta este condamnat de Judecătoria Alba Iulia, din anul 2011, la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi înşelăciune în formă calificată (metoda „Singer”). Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Tot luni, a fost identificat şi Antoniu Gabriel Bakai, din comuna Mihalţ care este condamnat de Judecătoria Alba Iulia la executarea unei pedepse privative de libertate de un an închisoare, pentru comiterea unei infracțiuni de şantaj. Şi acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax