Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Investiția pentru mini mall-ul din centrul orașului Alba Iulia. Primăria scoate la licitație terenul pentru extinderea locației

Publicat

magazinul unirea

Primăria Alba Iulia pregătește o nouă etapă pentru amenajarea mini mall-ului în centrul orașului, unde acum se află Magazinul Unirea. Terenul de pe laturile clădirii va fi scos la licitație cu preț de pornire de peste 75.000 de euro, în vederea extinderii locației.

Construcția va beneficia de scări rulante pe exterior, dar și de terase, la ultimul etaj, potrivit proiectului făcut public în luna mai.

Vezi și FOTO: Cum va arăta mini mall-ul din centrul oraşului Alba Iulia. Magazinul „Unirea” se modernizează

În ședința Consiliului Local Alba Iulia de vineri, 27 septembrie, se propune organizarea licitației de vânzare a terenului de 506 mp de pe laturile magazinului, la cererea investitorului care dorește să amenajeze și să extindă spațiul comercial.

Terenul de pe strada Tudor Vladimirescu nr. 1, cu front direct la alee pietonală și fără acces direct la stradă a fost evaluat la 75.390 euro cu TVA (149 euro/mp cu TVA), valoare ce va reprezenta și prețul de pornire al licitației publice.

Prin documentația PUD de extindere a spațiului comercial, aprobată în 28 mai 2019, extinderea spațiului comercial, fiind aprobată și parcelarea terenului. Acum,  Unirea Universal cere cumpărarea terenului în vederea extinderii Magazinului Unirea, pe orizontală și verticală.

Regimul de înălțime propus este P+3, P+4, P+5. Accesul auto și pietonal se va realiza din strada Calea Moților și Tudor Vladimirescu.

Pentru lărgirea clădirii cu spaţiul pentru scările rulante, aproximativ 5 metri lăţime, va trebui reorganizat şi spaţiul pentru pietoni, recent modernizat de primărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 24.09.2019 at 13:20

    Interesant ! Scoti la licitatie ceva care are un singur interesat.Pai asta nu e de acord cu suma si fiind singur licitant scade in nestire. Atata face, asta-i pretul, oare asa va fi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax