Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judecătorii din Alba Iulia i-au redus pedeapsa unui bărbat care și-a bătut cu bestialitate iubita. Drama prin care a trecut femeia

Publicat

pixabay free

A fost bătută, pusă la podea, trasă de păr și apoi lovită cu pumnii și picioarele. În același timp, iubitul ei o amenința și îi spunea că îi va tăia capul cu un cuțit.

Ba mai mult, le spunea și copiilor, care vedeau cum mama lor era bătută cu bestialitate, că până de Revelion vor avea o înmormântare în familie. Este rezumatul dramei unei femei din satul Dăroaia, comuna Roșia Montană. Detaliile de mai sus fac parte din motivarea Judecătoriei Câmpeni, care l-a condamnat pe bărbat la un an și o lună de închisoare cu executare. 

În urma apelului, dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, care a scăzut câteva luni din pedeapsa primită.

Faptele descrise s-au petrecut în data de 28 decembrie 2020, la ora 15.00. După ce s-a ridicat de la podea, femeia a sunat la 112 și a anunțat poliția. Polițiștii i-au întocmit bărbatului un dosar penal și au emis un ordin de protecție, prin care i se interzicea bărbatului să se mai apropie de femeie și de casă.

Seara, în jurul orei 19.00, bărbatul s-a întors la locuința femeii și i-a spus că, dacă va ieși din casă, chiar și până a merge la WC-ul ce se afla în curte, o va ucide. Mai exact, îi va tăia gâtul cu un cuțit.

CITEȘTE ȘI: O femeie din Alba, bătută cu pumnii și picioarele în fața copiilor și amenințată cu moartea, și-a iertat agresorul. Ce i-a promis

Femeia a sunat iar la 112, polițștii au mers la fața locului și l-au găsit pe bărbat în fața casei.

Câteva zile mai târziu, în 5 ianuarie, bărbatul susține că a fost sunat de iubita sa care a spus că își va retrage plângerile și cererea pentru un ordin de protecție.

Procesul – femeia și-a iertat iubitul care a bătut-o cu bestialitate. Care a fost motivul

Deși a fost bătută cu bestialitate, trântită pe jos și lovită cu pumnii și picioarele, femeia l-a iertat pe bărbat și, la termenul de judecată din 15 martie 2022, ”persoana vătămată a arătat că înţelege să-şi retragă plângerea formulată împotriva inculpatului pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare (2 fapte)”, se arată în motivare.

Motivul pentru care femeia și-a retras acuzațiile a fost acela că bărbatul ”şi-a luat angajamentul faţă de ea să nu mai provoace nici un incident cu aceasta”.

Mai exact, bărbatul care a bătut-o cu bestialitate, în fața copiilor, i-a spus că nu va mai face acest lucru.

Pedeapsa la Judecătoria Câmpeni

Bărbatul nu era la prima abatere de la litera legii; acesta avea mai multe condamnări cu suspendare, pentru diverse fapte. În acest caz, judecătorii au putut să-l condamne doar pentru încălcarea în mod repetat a ordinului de protecție.

Pedeapsa din partea magistraților Judecătoriei Câmpeni a venit în 29 martie 2022. După un calcul al pedepeselor anterioare, bărbatul a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu executare.

Decizia definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia

În 14 septembrie 2022, magistrații instanței superioare au concluzionat că bărbatul merită o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare. Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 19.09.2022 at 12:08

    Când vom afla că a fost omorâtă, pedeapsa ar trebui împărţită cu judecătorii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax