Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

La Alba Iulia ninge fără oprire. Stratul de zăpadă depăşeşte 10 centimetri. În oraș se circulă cu dificultate

Publicat

Un strat gros de zăpadă a acoperit, în cursul nopţii trecute, judeţul Alba, iar duminică dimineaţă, fulgii care nu mai contenesc să cadă anunţă bătăi de cap pentru participanţii la trafic. Meteorologii au anunţat că, începând de duminică, intră în vigoare o nouă avertizare de viscol, ninsoare şi polei. Doar în ultimele 24 de ore, în judeţ s-a acţionat cu 29 de utilaje şi s-au împrăştiat 189 de tone de material antiderapant.

La această oră, în Alba Iulia, stratul de zăpadă depăşeşte 10 centimetri, iar temperatura din termometre indică -10 grade Celsius. Direcţia de Drumuri şi Poduri Cluj continuă să intervină pentru menţinerea carosabilului în condiţii bune, dar ninsoarea care pare că nu se mai opreşte le îngreunează considerabil munca. Noaptea trecută, municipiul a fost cuprins de viscol fapt ce a determinat formarea unor dune de zăpadă pe marginea carosabilului.

Potrivit repreyetanílor Drumuri Judeţene Alba, în ciuda viscolului de azi noapte şi a ninsorii de astăzi, circulaţia se desfăşoară în condiţii optime şi nu au fost semnalate incidente sau blocaje. Astăzi, pe drumurile judeţene care tranzitează Alba intervin 50 de utilaje de deszăpezire.

Potrivit meteorologilor, cerul va rămâne acoperit cu nori de zăpadă până cel mai devreme miercuri,  iar temperaturile vor varia între -14 şi 1 grad Celsius.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax