Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

La Alba Iulia s-a deschis primul showroom Barrier din județ. Ferestre, uși, rulouri, automatizări și soluții personalizate (P)

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFSU04sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Barrier a deschis joi, la Alba Iulia, primul showroom de tâmplărie PVC și aluminiu, în sistem franciză, din județ. La deschidere au fost prezenți managerul regional zona Vest, Doina Bejan și administratorul francizei, Abel Santeiu. 

Barrier este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piața produselor din tâmplărie PVC. Povestea Barrier a început în anul 1995, atunci când s-a înființat afacerea de familie Electric Plus. Dorința de a se face remarcați pe piața din domeniu i-a ambiționat să creeze brandul Barrier și să promită că vor evolua constant. Barrier a investit în ultimii patru ani peste 20 de milioane de euro. În prezent, firma deține 5 hale de producție pentru tâmplărie PVC , tâmplărie aluminiu, foliere profile PVC, uși secționale, rulouri și automatizări, geam termoizolant și antiefracție.

„Le urez bun venit în marea și frumoasa familie Barrier francizei din Alba Iulia, care de astăzi este pe harta Barrier. Acest magazin urmează același concept unic pe care l-am implementat în magazinele noastre în franciză. Obiectivul pentru finalul anului este de a avea un număr cât mai mare de unități specializate în țară. La Barrier sunt întâlnite elemente concrete ale progresului, materiale de calitate, tehnologie de ultimă oră, personal pregătit și dedicat, standarde profesionale și etice înalte, toate în dorința de a crea o experiență memorabilă clientului nostru. Barrier se dezvoltă atât pe orizontală cât și pe verticală, fiind un brand prezent pe aproape întreg teritoriul României, cu activități de export, ce oferă nu doar ferestre și uși de calitate dar și soluții personalizate pre și post vânzare. Nu furnizăm doar un produs, construim o relație pornind de la fiecare fereastră Barrier livrată”, a declarat managerul regional zona Vest, Doina Bejan.

„Suntem fericiți că am putut deschide prima franciză din județul Alba. (…) Sperăm să veniți în număr cât mai mare alături de noi, să testați produsele noastre, să testați modul nostru de lucru, să vedeți fluxul pe care îl avem și totodată vă invităm să vizitați fabrica din Bacău, pentru că acolo veți fi la curent cu cele mai bune tehnologi. Ne găsiți pe strada Alexandru Ioan Cuza Nr. 9, în Alba Iulia, vizavi de benzinăria OMW”, a declarat administratorul francizei, Abel Santeiu.

Produse în portofoliul Barrier:

  • ferestre și uși din PVC și aluminiu
  • uși de garaj rezidențiale și industriale
  • rulouri aplicate și suprapuse
  • geam termoizolant și antiefracție
  • automatizări porți, acționări electrice, accesorizări

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax