Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

LISTA dosarelor aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus și Microbuze, publicată de AFM

panouri fotovoltaice

Publicat

Lista dosarelor aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus și Microbuze pentru elevi au fost publicate miercuri pe site-ul AFM.

Cereri eligibile în valoare de 96,68 milioane de lei au fost depuse de persoanele fizice în cadrul programului „Casa Verde Fotovoltaice”, în timp ce unităţile de cult au transmis solicitări în cuantum de 13,94 milioane de lei, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat de presă transmis, miercuri, AGERPRES.

Citește și Când începe Casa Verde Fotovoltaice 2024: Contribuția persoanelor fizice va fi mai mare, dar crește și finanțarea de la stat

În cazul persoanelor fizice este vorba despre 4.784 de cereri eligibile transmise AFM, iar în ceea ce priveşte unităţile de cult, numărul cererilor este de 697.

Pe de altă parte, pentru Programul „Rabla Clasic” au fost publicate noi liste care conţin 588 de dosare aprobate pentru 1.313 autovehicule şi 325 motociclete, în valoare de 22,987 milioane de lei.

De asemenea, au fost admise patru contestaţii pentru 16 autovehicule şi o motocicletă, în valoare totală de 243.000 de lei.

Vezi și Unde se poate vedea lista cu cei care pot monta panouri fotovoltaice

Potrivit surse citate, în cadrul programului „Rabla Plus” au fost aprobate alte 332 de dosare pentru 1.129 de ecotichete, în sumă de 28,24 milioane lei, precum şi şase contestaţii pentru 13 ecotichete, în cuantum de 1,44 milioane de lei.

Totodată, în Programul „Microbuze pentru elevi” a fost publicată o nouă listă ce conţine două contestaţii admise în valoare de 39,99 milioane de lei.

Listele dosarelor aprobate în cadrul programe enunţate mai devreme sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax