Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO Campionatul Național de Super Rally, la Alba Iulia. Prezentarea oficială a echipajelor și STARTUL festiv

Publicat

Campionatul Național de Super Rally – Trofeul Alba Iulia, etapa a II-a, are loc în acest weekend în municipiu. Vineri seara, în zona parcului de service de pe B-dul 1 Decembrie 1918 are loc prezentarea oficială a echipajelor și startul festiv.

Reamintim faptul că în cadrul etapei Campionatului Național de Super Rally sunt așteptați la start 24 de concurenți, piloți din diferite discipline motorsport, atât din România cât și din străinătate.

Între aceștia se numără și patru piloți din județul Alba, respectiv Tudor Pop, Elisei Groza, Petru Constantinescu și Edi Tonchi.

Citește și Restricții de circulație la Alba Iulia în 2 și 3 iunie. Mai multe străzi vor fi închise pentru Campionatul Național de Super Rally

Concurenții vor lua startul sâmbătă, 3 iunie, în manșele de recunoașteri și antrenamente cronometrate, urmând ca apoi în manșele de concurs să lupte pentru cel mai bun timp.

Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp.

Vezi și VIDEO: Cum arată mașina cu care va concura Tudor Pop la Alba Iulia Super Rally. Car reveal în Piața Cetății. Traseul competiției

Printre piloţii care vor participa se numără piloţi din Franţa (Jerome France) și Belgia (Didier Balcaen), dar şi campioni ai motorsportului românesc, precum Mihai Leu, Costel Cășuneanu și Vali Porcișteanu sau Adrian Teslovan.

VIDEO: Ultimele pregătiri Campionatul Național de Super Rally de la Alba Iulia

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax