Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Premierul Ludovic Orban, vicepremierul și ministrul Economiei, în vizită la Star Assembly Sebeș. Declarații

Publicat

Vizita delegației Guvernului în județul Alba se încheie vineri după-amiaza la fabrica Star Assembly din Sebeș, parte a concernului Daimler A.G. Participă premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Economiei, Energiei și Mediului de afaceri, Virgil Popescu.

Reamintim că anterior reprezentanții Guvernului au fost la UM Cugir și pe șantierele loturilor 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș Turda.

Vezi VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda. Termen 30 noiembrie 2020 pentru darea în circulație a loturilor 1 și 2. Declarațiile reprezentanților Guvernului

La UM Cugir a fost prezent și ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă.

Citește și UPDATE LIVE VIDEO: Declarațiile reprezentanților Guvernului, la UM Cugir. Plan pe 10 ani pentru comenzi în industria de apărare

Pe șantierele A10 a mers și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

orban sebes

Subsidiara Daimler în România, Star Assembly, a fost înfiinţată în anul 2013 la Sebeş, iar lansarea producţiei cutiei de viteze automate cu cinci trepte s-a realizat în acelaşi an.

În februarie 2019 producţia cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj cu opt trepte în urma unei investiţii de 250 milioane euro.

Aceasta se adaugă celei de 300 milioane euro demarată în 2013 la Sebeş, când a fost lansată în producţie cutia automată cu nouă trepte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax