Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Spectacol special cu Garda Apulum, la Poarta a IV-a a Cetății din Alba Iulia, de 1 Iunie, Ziua Copiilor

Publicat

Ziua Copilului la Alba Iulia se încheie cu o reprezentație specială a Gărzii Apulum în fața porții a IV-a a Cetății. Atmosfera orașului antic Apulum este reconstituită cu ajutorul copiilor.

Mesaje de Ziua Copilului 2022 • SMS pentru 1 Iunie  – Urări si felicitări de 1 iunie • Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului meu • Mesaje pentru nepoți de la bunici.

Soldații romani, războinicii daci, gladiatorii și dansatoarele care alcătuiesc cele patru formații ale Gărzii Apulum (Legiunea XIII Gemina, Lupii Apoulonului, Ludus Apulensis și Magna Nemesis) recreează atmosfera antică a orașului Apulum și au un sprijin important, de 1 iunie: cel al copiilor.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia cu sprijinul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

De 1 iunie, copiii au avut ocazia să se joace, să afle lucruri noi și să sărbătorească ziua lor în Cetatea Alba Carolina, la evenimentele organizate de autorități.

În Piața Cetății au fost ateliere demonstrative, lecții interactive și surprize pregătite pentru copii de către polițiști, jandarmi și pompieri, pe esplanada catedralei a fost flashmob cu peste 1000 de copii, a fost organizată vânătoare de comori în Cetate, au fost pregătite competiții sportive (atletism, fotbal, atelier de rugby) și spectacol de teatru în aer liber.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax