Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrările agricole sunt exceptate de la restricțiile de circulație. Precizările deputatului Florin Roman

Publicat

teren agricol

Muncile agricole sunt exceptate de la restricțiile de circulație impuse prin ordonanța militară, susține Florin Roman, liderul deputaților PNL.

”În urma numeroaselor mesaje primite de la cetățeni, l-am contactat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat oficial că <muncile agricole sunt exceptate de la restricțiile de circulație impuse, prin OM>, iar temeiul legal este Ordonanța Militară nr. 3, care permite lucrările agricole și deplasarea la aceste terenuri.

L-am contactat și pe ministrul Agriculturii, dl Adrian Oros, care a întărit aceste lucruri și a completat ca încă de la început a încurajat munca pământului. Domnia sa susține că a fost interpretată greșit o afirmație referitoare la cei care fac exces de această eliminare a restricțiilor de circulație”, a transmis Florin Roman, liderul deputaților PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax