Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Luna și pana de curent la Alba Iulia. Zona centrală a municipiului, dar și alte cartiere, fără energie electrică

Publicat

Zona centrală a municipiului Alba Iulia a rămas luni după-amiaza fără curent electric. Potrivit directorului SDEE Transilvania Sud SA – Structura Regională Alba, Marius Ceteraș, în prezent nu se cunoaște cauza exactă a defecțiunii.

Mai multe echipe se află în teren pentru a identifica problema și a putea interveni. Reprezentanții Electrica bănuiesc că un cablu de 20 kV s-a defectat.

De asemenea, potrivit lui Marius Ceteraș, problema poate fi rezolvată „în câteva minute sau în câteva zeci de minute”.

Reamintim faptul că în urmă cu mai bine de o lună, jumătate din orașul Alba Iulia a rămas fără alimentare cu energie electrică.

Citește și UPDATE: Jumătate din municipiul Alba Iulia, fără curent electric. Majoritatea instituțiilor publice, paralizate

UPDATE: Reprezentanții SDEE Electrica Alba au precizat pentru Alba24.ro că au fost localizate două defecte la cabluri de 20KV, cee au cauzat întreruperea alimentării cu energie electrică în zona centrală a municipiului și în cartierul Ampoi (parțial).

Unul dintre aceste defecte a fost cauzat de săpături executate pentru realizarea altor rețele de utilități publice. Toți consumatorii afectați de această primă avarie au fost alimentați cu energie electrică.

Este în curs de identificare al treilea defect, care a generat o nouă întrerupere în alimentarea cu energie, a unor consumatori din cartierul Cetate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu

    luni, 03.08.2020 at 17:30

    Tot in sus mergem cu orasul, prima data gazul, acum curentul, incet incet ne intoarcem in paleolitic…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax