Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Licitaţie publică pentru concesionarea centrului sportiv din Parcul municipal Aiud. Contract pe 25 de ani, cu preţ de pornire de 200.000 lei

Publicat

La sediul Primăriei Aiud a fost programată, marţi, 27 august, licitaţie publică deschisă cu strigare pentru atribuirea contractului de concesiune a Bazei sportive Aiud – Parc Municipal. Cu preţul de pornire de 218.295 lei, locaţia poate fi concesionată pe 25 de ani cu destinaţia “Centru sportiv”.

UPDATE: Licitaţia va fi reluată în 3 septembrie, la ora 11.00, pentru că marţi nu s-a prezentat la sediul Primăriei niciun ofertant.

Licitaţia a fost programată de la ora 11.00, pentru atribuirea contractului de concesiune a Bazei sportive Aiud – Parc Municipal, situat administrativ în Aiud, strada Gheorghe Doja, cu suprafaţa totală de 3.564 mp.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 2,45 lei/mp/an, perioada de concesionare de 25 ani, iar destinaţia este de “Centru Sportiv”.

Potrivit destinaţiei acestui centru, investitorul care va câştiga licitaţia va asigura modernizarea terenului de baschet şi a celui miltifuncţional existent şi va amenaja vestiare separate pentru femei şi bărbaţi în incinta centrului, în prima etapă.

Reamintim că în Parcul municipal Aiud este subiectul unui proiect de reabilitare. În partea de nord a acestuia s-a propus amenajarea unei piste de skateboarding, dotată cu patru echipamente individuale, specifice practicării acestui sport. Suprafaţa acesteia este de 375 mp. Proiectul include şi alte amenajări şi are o valoare totală de 1.022.570 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax