Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Mălina, eleva de 10 de la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Rată de promovare de 100% la Bacalaureat 2020

Publicat

Absolventa Mălina Avrămuț a obținut media 10 la examenul de bacalaureat, reușind să ia nota maximă la toate cele trei probe ale examenului: limba și literatura română, matematică și fizică.

„Sunt foarte fericită și mă simt împlinită că, în sfârșit, se vede munca de atâția ani de zile. Sunt nespus de recunoscătoare tuturor cadrelor didactice și militare care m-au pregătit timp de patru ani de zile și mă bucur foarte mult că am reușit să îmbin atât sportul cât și învățătura, spre un asemenea rezultat. Sunt mândră că am absolvit Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, instituție care mi-a oferit o așa pregătire pentru rezultatul acesta deosebit”, a spus emoționată Mălina.

Atât profesoara care i-a fost diriginte în cei patru ani de liceu, Carmen Roman, cât și colegii o descriu pe Mălina ca fiind o tânără optimistă, implicată în toate activitățile colectivului și ale clasei. În toți anii de liceu, Mălina a fost o elevă conștiincioasă și dedicată studiului dar și sportului.

A reușit să îmbine perfect studiul cu sportul, obținând medii mari și premii la final de an școlar, urcând și pe podiumurile de premiere la diferite competiții sportive.

”Suntem foarte mândri de tine, Mălina, și îți dorim să ai cât mai multe succese și realizări în viitor!” au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Vezi și: Maria și Cristian, elevii de 10 ai Colegiului Național ”I.M. Clain” din Blaj, la Bacalaureat 2020. La ce facultăți vor să meargă

Postarea pe Facebook a instituției de învățământ:

”Rată de promovare de 100% la examenul de Bacalaureat! Cea mai mare medie obținută este 10!

Toți cei 116 absolvenți ai promoției 2020 au promovat examenul maturității, dovedind încă o dată că performanța se obţine cu multă muncă, ambiţie şi perseverenţă.
Cea mai mare medie obținută în acest an la BAC este 10!

Media examenului de bacalaureat la nivelul colegiului militar albaiulian, înainte de contestații, este 8,88.

57 de absolvenți au obținut medii peste 9,00. De asemenea, s-au obținut 27 de note de 10 la disciplinele: fizică – 16, matematică – 8 și limba și literatura română – trei note de 10.

Felicitări dragi absolvenți, suntem mândri de voi! Felicitări adresăm și cadrelor didactice și militare care v-au îndrumat pașii pe calea cunoașterii și v-au pregătit pentru obținerea acestor rezultate!” au scris pe Facebook, reprezentanții Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Citește și: Ștefania și Dragoș, elevii de 10 ai Colegiului HCC din Alba Iulia, la examenul de Bacalaureat 2020. Ce vor să facă pe viitor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax