Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marcel Ciolacu, despre reglemementarea prețului la energie de la 1 aprilie: Legea ne permite

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri că, din punctul său de vedere, prețul la energie trebuie să fie din nou reglementat de la 1 aprilie pe o perioadă de 6 luni. Potrivit acestuia, legea permite acest lucru.

„Este evident că suntem într-o criză energetică majoră, în afară că loveşte consumatorii casnici, loveşte întreaga industrie românească. Nu este doar România în această situaţie, este întreaga Europă, şi nu numai, dar am văzut şi măsuri care s-au luat şi în Marea Britanie, şi în Franţa, deci este un moment în care statul trebuie să intervină, curajos”, a spus liderul PSD, la Parlament.

Citește Furnizorii de energie trebuie să refacă facturile eronate în termen de 15 zile. Ordonanța a fost publicată în Monitorul Oficial

„Rămân la părerea că prețul trebuie reglementat de la 1 aprilie. Pe o perioadă de şase luni, legea ne lasă să facem aces lucru”, a mai explicat șeful Camerei Deputaților, arătând că trebuie depăşite aceste două luni şi apoi celelalte şase.

„Trece iarna în aceste două luni şi aproape am înţeles şi eu de la specialişti că preţul la gaze deja începe să fie mai mic”, a afirmat Ciolacu

Acesta a adăugat că mizează şi pe o uniformizare a preţurilor în perioada următoare, la nivel mondial.

Liderul PSD a mai spus că „avem o mare problemă” cu furnizorii care au emis în total 4,4 milioane de facturi greșite.

„În opinia mea cred că avem o mare problemă cu cei care au emis două luni la rând 2,2 milioane de facturi greșite, voit sau din greșeală. În total, 4,4 milioane de facturi greșite”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri.

sursa: g4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 19.01.2022 at 14:34

    Nenea Marcel Ciolacu ! Ai Dreptate !!: ” Avem o mare problema ” !! Ea CONSTA in Guvernul General Nicolae MA-Ciuca, PLAGIATORUL ( CA si ” Dottore ” Victor Ponta !! ), GUVERN USL DOI, pana LA ROCADA ( UNICAT In UE si-n OCCIDENT !!!!! ) la CARE Premierul Romaniei va fi UN PSD-ist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax