Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Marșul Unirii” la Alba Iulia, de 1 Decembrie 2022: George Simion își cheamă simpatizanții în fața gării CFR din oraș

Publicat

De ani de zile Ziua de 1 Decembrie, la Alba Iulia, începe cu ”Marșul Unirii” organizat în trecut de studenții basarabeni aflați în țară, de grupări de suporteri de fotbal și de patrioții veniți de prin colțurile României. 

Printre aceștia, an de an, se afla și George Simion, președintele formațiunii politice AUR. 

După ce Simion a prins culoare politică, acesta a continuat să vină în fiecare an cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru a merge în fața oamenilor. Deși nu au afișat însemne politice, o bună parte dintre cei prezenți sunt simpatizanți AUR veniți din mai multe părți ale țării.

În plină pademie, pe lângă Simion a fost prezentă și Diana Șoșoacă.

Vezi și 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia: Concert Irina Rimes, Surorile Oșoianu și Damian Drăgici. Masă populară, artificii și paradă

Cum Ziua de 1 Decembrie 2022 se apropie, George Simion a declarat pe Facebook că va fi prezent la Alba Iulia și în acest an.

”Sper să ne adunăm și noi în număr mare, și anul acesta în fața gării din Alba Iulia de 1 Decembrie”, a scris acesta pe Facebook.

De obicei, Marșul Unirii începe din fața Gării CFR și se termină în Cetatea Alba Carolina.

Ce se mai întâmplă la Alba Iulia de 1 Decembrie 2022

De 1 Decembrie 2022, pe scena amplasată în Cetatea Alba Carolina vor urca Irina Rimes, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici, a precizat pentru alba24.ro, primarul orașului, Gabriel Pleșa.

CITEȘTE ȘI: 1 Decembrie 2022 la Alba Iulia: Concert Irina Rimes, Surorile Oșoianu și Damian Drăgici. Masă populară, artificii și paradă

Este vorba despre un concert cu influențe de muzică populară, pop, rock, lăutărească și sunetul de nai inconfundabil a lui Damian Drăghici, care a avut loc și pe scena de la Electric Castle. Aceeași formulă a urcat și pe scena Red Bull Sound Clash.

De asemenea, potrivit surselor alba24.ro, în acest an vor defila pe Bulevardul ”1 Decembrie 1918”, în jur de 700 de soldați din toate structurile MApN. De asemenea, vor fi acompaniați de peste 30 de piese de tehnică militară.

CITEȘTE ȘI: 1 Decembrie 2022 – Ziua Națională la Alba Iulia: Paradă militară cu peste 700 de militari, tehnică de luptă și avioane pe cer

Cel mai probabil cerul va fi survolat de avioane, dar nu va fi vorba despre MIG-uri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    vineri, 11.11.2022 at 15:57

    Cat este cotizatia la patid?
    Toti o apa si-un pamant!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax