Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. S-a aprobat stabilirea spaţiului de depozitare pentru bunurile Muzeului de Istorie şi alte proiecte

Publicat


Consilierii locali din Aiud s-au reunit marţi, 27 august, de la ora 12.00, în şedinţă ordinară, cu 16 proiecte pe ordinea de zi. Au fost propuse pentru vot stabilirea spaţiului destinat Muzeului de Istorie şi Ştiinţele Naturii Aiud, transmiterea în concesiune către firma care asigură serviciile de salubritate a unui teren cu destinaţia „haldă de moloz”, dar şi vânzarea prin licitaţie publică a unui teren de 4.675 mp situat pe strada Gării.

UPDATE: Proiectele de pe ordinea de zi cu numerele 1, 6, 7 şi 9 au fost retrase de pe ordinea de zi, pentru completarea documentaţiilor. Celelalte proiecte au fost aprobate în şedinţa de CL.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind redistribuirea sumelor între unităţile de învăţământ cu personalitate juridică aflate pe raza Municipiului Aiud pentru plata cheltuielilor de personal.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea art.1 al HCL nr.154 din  31 august 2012 de stabilire a componenţei Comisiei pentru achiziţiile publice organizate  şi derulate de Municipiul Aiud în calitatea de autoritate contractantă, în condiţiile O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a spaţiului situat administrativ în  Municipiul Aiud, Str. Cuza Vodă nr. 1 – CF nr. 10 068 Aiud Nr. top 982/1/1 –  poziţia 14 parter, având destinaţia de “magazie”.

5. Proiect de hotărâre privind transmiterea în concesiune către SC Greendays Valorizacao dos Residuos, Proteccao do Ambiente Sucursala Aiud a terenului identificat cu nr. topo 1667/1/1/2, cu destinaţia „haldă de moloz”.

6. Proiect de hotărâre privind însuşirea raportului de evaluare şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren situat în Aiud, str. Gării, înscris în CF nr. 82844 Aiud, CF 82843 Aiud, CF 82736 Aiud şi  CF nr. 82737 Aiud, cu suprafaţa totală de 4.675 mp, proprietar tabular Municipiul Aiud – domeniul privat

7. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren cu suprafaţa de 1463 mp situat în Aiud, str. Gării, înscris în CF nr. 79767 Aiud, nr. top./cad. 79767, proprietar tabular Municipiul Aiud, domeniul privat.

8. Proiect de hotărâre  privind modificarea anexei la  HCL nr. 153 din 31 iulie 2013, pentru înregistrarea în patrimoniul public al Municipiului Aiud a unor investiţii realizate din fondul IID aferent anului 2012 şi  completarea listei bunurilor din domeniul public şi privat al Municipiului Aiud aferente sistemului public de alimentare cu apă şi de canalizare, concesionate prin Contractul de Delegare către SC Apa CTTA SA Alba.

9. Proiect de hotărâre privind necesitatea şi oportunitatea însuşirii evaluării şi vânzării prin licitaţie publică deschisă a apartamentului nr. 4 situat administrativ în Aiud, str. Transilvaniei, nr. 33, jud. Alba.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării unei delegaţii oficiale a Municipiului Aiud în oraşul înfrăţit Gyomáendrőd, în perioada 6 – 9 septembrie 2013.

11. Proiect de hotărâre privind  aprobarea tarifului de exploatare a masei lemnoase pentru  partida nr. 1472 U.P. – I, unitate de amenajament  92  F.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Creşei din subordinea Serviciului Public de Asistenţă Socială Aiud.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali pentru copiii care frecventează Creşa în anul şcolar 2013-2014.

14. Proiect de hotărâre privind stabilirea spaţiului destinat Muzeului de Istorie şi Ştiinţele Naturii Aiud.

15. Adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba nr. 13194/G/SJ/2013 privind completarea documentelor ce stau la baza  hotărârilor nr. 106, 107, 108 şi 111 din 29.05.2013.

16. Adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba nr.11632/G/SJ/2013 privind reanalizare HCL nr. 70 din 24.04.2013 şi HCL nr. 79 din 24.04.2013.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Traficanți de droguri din Alba Iulia, prinși cu ajutorul unui ofițer sub acoperire. Unul dintre cei implicați, fiu de polițist

Publicat

Cinci tineri din Alba Iulia s-au ales cu pedepse cu închisoarea, după ce activitatea lor infracțională a fost probată cu sprijinul unui ofițer su acoperire. Tinerii luau din Spania materie primă și preparau droguri într-un laborator improvizat. Apoi le vindeau unor clienți din Alba, dar și din Cluj şi Hunedoara. Polițiștii i-au prins cu canabis, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Incendiu la Shopping City Sibiu. Clienții mall-ului, evacuați după ce a luat foc o friteuză

Publicat

Un incident s-a petrecut duminică seara la mall-ul din Șelimbăr, județul Sibiu. Clienții s-au autoevacuat după ce a luat foc o friteuză și incinta s-a umplut cu fum dens. Potrivit ISU Sibiu, incendiul a fost la o friteuză aparținând unui fast food situat la etajul II al mall-ului și s-a manifestat cu degajare de fum […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Ce dăruieşti din inimă nu se pierde niciodată”. Elevi militari din Alba Iulia, acțiune umanitară pentru familii din Râmeț

Publicat

Elevi de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, alături de studenți de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, au participat la o acţiune umanitară, oferind daruri unor familii izolate din comuna Râmeţ. Elevii în uniformă s-au alăturat proiectului „Daruri, zâmbet și culoare pentru Apuseni” iniţiat de Corpul cadeţilor „General maior Nicolae Uscoi” din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Părinții ar putea primi peste 700 de lei de la stat, ca să angajeze bone. Care sunt condițiile

Publicat

Părinții ar putea cere și primi de la stat, în curând, ajutor financiar pentru a angaja bone care să aibă grijă de copii, atunci când sunt la serviciu. Proiectul legislative intră la aprobare în Parlament. Acesta prevede acordarea unui sprijin financiar între 250 și 710 lei, în funcție de veniturile familiei și alte condiții. Vor […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate