Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. S-a aprobat stabilirea spaţiului de depozitare pentru bunurile Muzeului de Istorie şi alte proiecte

Publicat


Consilierii locali din Aiud s-au reunit marţi, 27 august, de la ora 12.00, în şedinţă ordinară, cu 16 proiecte pe ordinea de zi. Au fost propuse pentru vot stabilirea spaţiului destinat Muzeului de Istorie şi Ştiinţele Naturii Aiud, transmiterea în concesiune către firma care asigură serviciile de salubritate a unui teren cu destinaţia „haldă de moloz”, dar şi vânzarea prin licitaţie publică a unui teren de 4.675 mp situat pe strada Gării.

UPDATE: Proiectele de pe ordinea de zi cu numerele 1, 6, 7 şi 9 au fost retrase de pe ordinea de zi, pentru completarea documentaţiilor. Celelalte proiecte au fost aprobate în şedinţa de CL.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind redistribuirea sumelor între unităţile de învăţământ cu personalitate juridică aflate pe raza Municipiului Aiud pentru plata cheltuielilor de personal.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea art.1 al HCL nr.154 din  31 august 2012 de stabilire a componenţei Comisiei pentru achiziţiile publice organizate  şi derulate de Municipiul Aiud în calitatea de autoritate contractantă, în condiţiile O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a spaţiului situat administrativ în  Municipiul Aiud, Str. Cuza Vodă nr. 1 – CF nr. 10 068 Aiud Nr. top 982/1/1 –  poziţia 14 parter, având destinaţia de “magazie”.

5. Proiect de hotărâre privind transmiterea în concesiune către SC Greendays Valorizacao dos Residuos, Proteccao do Ambiente Sucursala Aiud a terenului identificat cu nr. topo 1667/1/1/2, cu destinaţia „haldă de moloz”.

6. Proiect de hotărâre privind însuşirea raportului de evaluare şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren situat în Aiud, str. Gării, înscris în CF nr. 82844 Aiud, CF 82843 Aiud, CF 82736 Aiud şi  CF nr. 82737 Aiud, cu suprafaţa totală de 4.675 mp, proprietar tabular Municipiul Aiud – domeniul privat

7. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren cu suprafaţa de 1463 mp situat în Aiud, str. Gării, înscris în CF nr. 79767 Aiud, nr. top./cad. 79767, proprietar tabular Municipiul Aiud, domeniul privat.

8. Proiect de hotărâre  privind modificarea anexei la  HCL nr. 153 din 31 iulie 2013, pentru înregistrarea în patrimoniul public al Municipiului Aiud a unor investiţii realizate din fondul IID aferent anului 2012 şi  completarea listei bunurilor din domeniul public şi privat al Municipiului Aiud aferente sistemului public de alimentare cu apă şi de canalizare, concesionate prin Contractul de Delegare către SC Apa CTTA SA Alba.

9. Proiect de hotărâre privind necesitatea şi oportunitatea însuşirii evaluării şi vânzării prin licitaţie publică deschisă a apartamentului nr. 4 situat administrativ în Aiud, str. Transilvaniei, nr. 33, jud. Alba.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării unei delegaţii oficiale a Municipiului Aiud în oraşul înfrăţit Gyomáendrőd, în perioada 6 – 9 septembrie 2013.

11. Proiect de hotărâre privind  aprobarea tarifului de exploatare a masei lemnoase pentru  partida nr. 1472 U.P. – I, unitate de amenajament  92  F.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Creşei din subordinea Serviciului Public de Asistenţă Socială Aiud.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali pentru copiii care frecventează Creşa în anul şcolar 2013-2014.

14. Proiect de hotărâre privind stabilirea spaţiului destinat Muzeului de Istorie şi Ştiinţele Naturii Aiud.

15. Adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba nr. 13194/G/SJ/2013 privind completarea documentelor ce stau la baza  hotărârilor nr. 106, 107, 108 şi 111 din 29.05.2013.

16. Adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba nr.11632/G/SJ/2013 privind reanalizare HCL nr. 70 din 24.04.2013 şi HCL nr. 79 din 24.04.2013.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

STUDIU: Parcul auto din România a crescut la peste 8,2 milioane vehicule în 2018. Infrastructura rutieră nu ţine pasul

Publicat

Parcul auto din România a crescut la peste 8,2 milioane vehicule în 2018 însă infrastructura rutieră nu ţine pasul, se arată în cel mai recent studiu PwC Digital Auto Report. Consultanţii companiei atrag atenţia, de asemenea, şi asupra faptului că municipiul Bucureşti se află de mai mulţi ani în topul celor mai congestionate oraşe din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Oraşul Ocna Mureş, cuprins de febra şahului. Peste 150 de participanţi la primul turneu din judeţul Alba al anului 2020

Publicat

Oraşul Ocna Mureş tinde să devină al doilea pol de dezvoltare a şahului în judeţul Alba după municipiul Alba Iulia. Deşi nu există o tradiţie şahistă indelungată în Ocna Mureş, febra şahului pare să fi cuprins oraşul sării în ultimii ani, zeci de copii ocnamureşeni fiind atraşi de jocul regilor. Acest lucru s-a putut observa […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cazul bărbatului de 38 de ani care a murit la spitalul din Alba Iulia. De la triajul UPU la deces, în mai putin de două ore

Publicat

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia au prezentat sâmbătă filmul evenimentelor în urma cărora un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața, la scurt timp după ce s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu gâtul umflat. Medicii spun că protocolul și procedurile au fost respectate, iar timpii consemnați în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Dotări de ultimă generaţie pentru endoscopie digestivă, la Spitalul din Blaj. Investiții de peste 500.000 de lei

Publicat

Spitalul Municipal din Blaj vrea să achiziționeze două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii, pentru secția de Medicină Internă.  Conducearea unității a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind achiziția a maxim două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii. Valoarea totală estimată este între 252.100 și 504.200 de lei. Spitalul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate