Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mașină decapotabilă, licitată la Londra pentru Adrian Vințan. Șanse mari pentru a strânge banii de tratament

Publicat

Cazul lui Adrian Vințan, tânărul de 31 de ani din Alba Iulia care are nevoie de 75.000 de euro pentru un tratament împotriva cancerului, a mobilizat și românii din Londra. Pentru a ajunge la suma de care are nevoie a fost donată o mașină care este deja scoasă la licitație, iar banii vor ajunge în contul lui Adrian. Și în Alba Iulia și Cluj Napoca se organizează evenimente în diferite localuri și licitații care îi pot da lui Adrian o șansă la viață.

 

“Masinuta care face bine”

Acum aproximativ un an, la o campanie de repatriere sustinuta de grupul Romani in Londra, o femeie deosebita, Valentina Welsh, a donat pentru licitatie o masinuta frumoasa, pe care a achizitionat-o un alt om cu suflet cat lumea de mare, Ludvigh Cristian . Cu ajutorul lor si al tuturor celor care atunci au donat sume incepand cu 5£ si terminand cu donatii mari, fosta membra a grupului a fost inmormantata acasa.

Zilele acestea, alaturi de Cristian Alexievici, luptam pentru un tanar de 31 de ani din Alba Iulia, care se lupta cu cancerul si pe care noi vrem sa il ajutam atat cat putem.

Din nou, ni s-au alaturat oameni despre care multi nu stiti, dar despre care ar merita sa stie o lume intreaga! Prin obiecte donate pentru licitatii, prin gesturi unice, ne-au impresionat si de data aceasta. Multumim Alexandra Ursachi si multora care au dorit sa ramana anonimi…Multumim celor care au licitat 150£ pentru un tort, care acum liciteaza sume considerabile pentru o chitara electrica sau o piesa compusa la pian special pentru ei de catre Cristi. Sunteti cu totii minunati!

Surpriza cea mare a venit insa azi noapte cand “masinuta care face bine” a fost donata din nou spre licitatie de catre cel care o achizitionase anterior tot pentru o campanie umanitara!

I-am zis si lui si va zic tuturor: am ramas fara cuvinte si asta se intampla foarte rar.

Sunt mandra efectiv ca existati, dragii mei, sunt mandra ca aveti incredere in cuvantul nostru si sunt mandra ca impreuna putem ajuta si putem face diferenta pentru niste oameni aflati la mare nevoie.

Sunt fericita de faptul ca fac parte din comunitatea asta cu oameni care, atunci cand trebuie, fac niste gesturi care te fac sa plangi la ora 2 noaptea!

Mai jos pozele cu masinuta noastra. Licitatia va incepe de la suma de 500£ si se va incheia duminica, 18 februarie, ora 20:00, moment in care cel care a licitat cel mai mult va face transferul in contul campaniei noastre si va merge sa ridice cheile masinii de la Cristian.” scrie Claudia Gutulescu pe pagina de facebook.

 

Adrian a reușit până în acest moment să adune suma de 40.000 de euro, însă mai are nevoie de bani.

„Dragi oameni cu suflet mare, nu reușesc să fac față la multitudinea de mesaje primite. Îmi cer scuze dacă nu răspund fiecăruia în parte, sunt copleșit de atenția și bunătatea pe care mi-ați acordat-o.

Până în acest moment, cu ajutorul tuturor am reușit să strângem puțin peste 40 000 de euro. În momentul de față sunt sigur că alături de voi, vom reuși să strângem această sumă exorbitantă de 75 000 euro.

Nu am cuvinte să vă mulțumesc și sincer nu am crezut că acest lucru ar fi posibil!
Sănătate multă” scrie Adrian Vințan.

Pentru a stânge suma de bani necesară, oamenii au început să liciteze diferite obiecte, localurile din Alba Iulia s-au mobilizat și fac evenimente pentru strângere de fonduri și tricourile unor fotbaliști precum Adrian Lobonț, Gicu Grozav sau Nicușor Stanciu vor fi scoase la licitație. VEZI AICI.

În urmă cu 4 ani, Adrian şi-a scos o pată pigmentara de pe piciorul stâng care îl incomoda. Atunci i s-a dat vestea cruntă că suferă de cancer. A fost operat şi timp de doi ani totul părea să meargă bine.

“Totul a început în 2014, când, în urma unor controale la dermatologi, am fost diagnosticat cu melanom la un semn pe care l-am avut pe piciorului stâng. În 2016 mi-a apărut un ganglion în zona inghinală, a început să se inflameze, am revenit la doctor mi-a spus că este metastaza de la acel semn şi trebuie făcută operaţie de urgenţă”, spune Adrian Vinţan

Tânărul a mers şi la un spital din Viena, unde a urmat un tratament care l-a ajutat. Acum şansa lui la viaţa este un medicament care costă mult prea mult şi de care are nevoie cât mai repede. ”Este cel mai bun de pe piaţa, se foloseşte şi în ţările din Europa, însă, din păcate, la noi costă 75.000 de euro. În Germania sau în alte ţări se poate face gratuit în spitale. Până acum, tratamentele au costat destul de mult, am făcut credit la bancă, am luat banii de la nunta. Suma acum este prea mare şi nu mai avem posibilitate să ne descurcăm singuri”, mai afirmă Adrian.

Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor lui Adrian o pot face donând bani în următoarele conturi:

RO91INGB0000999903328604 – Cont LEI deschis la Banca INGB CENTRALA (pe numele Adrian – Vasile Vinţan)

RO54INGB0000999907240698 – Cont EURO deschis la Banca INGB CENTRALA, SWIFT: INGBROBU (pe numele Adrian – Vasile Vinţan)   Firmele pot dona în contul: Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, str. Republicii, nr.8 RO 10909726 Cont LEI : RO74RNCB0007001695460001 (pe numele Adrian – Vasile Vinţan) Cont in EUR :

RO47RNCB0007001695460002 (pe numele Adrian – Vasile Vinţan) Conturi deschise la BCR Blaj, Cod SWIFT: RNCBROBU.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax