Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mesajul dur al lui Mircea Hava pentru cei care au anunțat că vor boicota Jandarmeria, la Alba Iulia, de Ziua Națională

Publicat

hava

”Să folosești 1 Decembrie pentru chestiuni din astea, mi se pare că trebuie să fii foarte meschin și să ai un suflet mic, mic, mic și negru și să te doară capul că te-ai născut.”, le-a transmis Mircea Hava celor care vor să boicoteze defilarea Jandarmeriei de 1 Decembrie.

Ba mai mult acesta a transmis că boicotul nu ar fi decât un gest ”mic, negru, amărât și gârbovit”. Primarul a mai declarat că nu ține partea nimănui, nici a Jandarmeriei, nici a protestatarilor și că la București ”s-au scăpat caii”, dar asta nu este un motiv pentru a protesta la sărbătoarea Centenarului Marii Uniri.

”Ce să boicoteze, avioanele? Am aflat și eu de boicotul cu jandarmeria, boicotul va fi că se vor întoarce cu spatele. Iar este un lucru de-al nostru, nu vreau să fac educație, la noi toată lumea este în aceeași găleată, așa ne-am învățat noi să facem.”

CITEȘTE ȘI: Organizarea paradei militare de la Alba Iulia așteaptă ”verde” de la SPP. Îndemnuri online la boicotul Jandarmeriei

”Eu, despre jandarmerie, jandarmeria din Alba Iulia, pe care îi cunosc bine, cu care colaboram foarte bine, chiar foarte bine, n-aș putea să fac lucrul ăsta. Poate la București s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ați văzut filmările, știți prea bine cum se modelează imaginea, eu nu țin partea nimănui, aș vrea să văd și eu toate filmele, nu bucățile pe care le-am văzut.

Am văzut mai mult poate decât ați văzut dumneavoastră, dar aș vrea să difuzeze cineva toate filmele și să se vadă cine în cine a dat, ce a fost. Ce-i drept, acolo s-au scăpat caii, dar și asta sunt motivații, nu țin partea nimănui.

Să folosești 1 Decembrie pentru chestiuni din astea, mi se pare că trebuie să fii foarte meschin și să ai un suflet mic, mic, mic și negru și să te doară capul că te-ai născut.

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL FINAL al manifestărilor dedicate Zilei Naționale la Alba Iulia. Ceremonial militar cu 2.000 de oameni

Puteți să transmiteți asta peste tot, trebuie să ai un suflet mic. Am mai auzit și de chestiuni de genul asta, vor veni să protesteze de nu știu unde.

Domnule, dar chiar aici v-ați găsit, la 1 Decembrie la 100 de ani să protestați, o să vă bage cineva în seamă? Eu vă garantez că nu vă bagă nimeni în seamă. Decât că o să faceți un gest mic, negru, amărât, gârbovit, sărbătoarea nu o strică; că vor sta cu spatele la jandarmi, e problema lor, dar nouă nu ne strică sărbătoarea, nici măcar nu o să mă uit în gol. Asta e stilul”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

La analiza riscurilor care pot apărea în timpul evenimentelor de 1 Decembrie, a fost luat în calcul și o posibilă boicotare a momentului când jandarmii vor intra în defilare.

Sunt luate în calcul sute de mesaje de pe această rețea de socializare, prin care cetățenii se îndeamnă unul pe celălalt să se întoarcă cu spatele în momentul defilării trupelor de jandarmi, în semn de protest față de evenimentele din 10 august.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Kira

    miercuri, 14.11.2018 at 14:33

    Ar fi util sa invete a se exprima romaneste, domnul primar si abia apoi sa comenteze. Se vede treaba ca limba romana ii este destul de straina, din moment ce are dezacorduri si lacune in exprimare. Cat priveste Jandarmeria Romana si colaborarea primarului cu aceasta institutie, este problema dumnealui si a fiecarui cetatean in parte sa aprecieze. Asa cum primarul are dreptul sa se exprime de o parte sau alta si cetatenii au dreptul lor!

  2. Ovidiu

    miercuri, 14.11.2018 at 15:55

    Normal ca primarul nu doreste scandal in ograda lui, normal ca Jandarmeria este laudata de dansul, iar in galeata exista la fund si locul primarilor cu domnia sa in frunte… Sau el este mopul!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax