Connect with us
Publicitate

POLITICA

Mesajul premierului Victor Ponta pe Facebook: „Îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri, în noiembrie, după ce câştigăm”

Publicat

Într-un mesaj pe Facebook, premierul Victor Ponta dezvăluie că în noiembrie, după câştigarea „ultimei bătălii”, îşi doreşte să lase locul în politică altora, „mai tineri”, iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de Şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă. Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi cu rele. Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădari şi dezamăgiri) – dar şi miza sa este enormă!”, scrie Ponta, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

El continuă spunând că „trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi şi obiective comune, nu de frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!”.

„În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea”, încheie Ponta acest mesaj.

sursa: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SA MORI TU! DE CIUDA!!!

    vineri, 04.04.2014 at 20:20

    1. CUM DE ESTI ASA DE SIGUR CA VOI PSD-UL VETI CASTIGA ALEGERILE, VETI FURA DIN NOU VOTURILE (DRAGNEA)? ABIA ASTEPT SA VA VINA SI VOUA RANDUL SA VA SALTE DNA-UL.

    2.”trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani?” AICI IAR NE MINTI PT CA ASTA E DE PE VREMEA FSN A LUI ILIESCU DUPA LOVITURILE DE STAT ’89 SI MAI NOU 2012!!!….PANA IN 2008, ATI ADUS TOT VOI COMUNISMUL INCA DIN 2012!!!!
    3. frica de mascaţi:
    FRICA DE MASCATI O AVETI VOI ASTIA DE LA PSD CARE SUNTETI CU MUSCA PE CACIULA….STITI VOI CE-ATI FURAT SI DE UNDE,,,, CHESTIA E CA NU NUMAI VOI STITI,CI TOATA LUMEA STIE…CE-ATI FACUT VOI, SA INFUNDATI PUSCARIA PANA LA ULTIMUL CAP AL MAFIEI PSD. VA PROMIT!
    4.şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!,
    AICI AI DREPTATE! ANTENA 3 SI CNA-UL PSD-IST CARE PERMITE ASA CEVA, NO PROBLEM SE VOR DUCE SI EI ANUL ASTA….IN FRUNTE CU VOICULESCU
    5. DEZAMAGIRILE VIN DIN PARTEA TA SI A GUVERNULUI TAU DE INCOMPETENTI !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax