Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Sănătății a pregătit ”pachetul de servicii medicale pentru neasiguraţi”: prevenţie, programe naţionale, urgenţă

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, că pachetul de servicii medicale de care vor beneficia şi cetăţenii neasiguraţi include doar prevenţia, serviciile aferente programelor naţionale şi cele de urgenţă, asiguraţii beneficiind de servicii suplimentare.

„Pachetul de bază se va asigura pentru toate categoriile de cetăţeni, şi asiguraţi, şi neasiguraţi, doar pe câteva elemente: pe prevenţie, pe programe naţionale şi pentru urgenţă”, a declarat Nicolăescu la TVR1, explicând că aceste prevederi sunt incluse în programul de guvernare.

Cetăţenii asiguraţi vor beneficia şi de alte servicii, „pentru că ei sunt plătitorii de asigurări de sănătate”, a adăugat Nicolăescu.

Pachetul de servicii medicale de bază este structurat pe mai multe capitole şi vizează medicina primară, de ambulatoriu şi de spital, dar şi asistenţa comunitară şi medicina dentară, stabilind serviciile de care beneficiază toţi cetăţenii, indiferent dacă sunt asiguraţi sau nu.

VEZI AICI ce cuprinde pachetul de bază al serviciilor medicale, atât pentru medicina primară, cât şi pentru ambulatoriu şi spital.

sursa: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax